- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Tothgera30 #77448 üzenetére
Élmény bringázáshoz szerintem a 150mm-es Radon jobb. Azért a 120 és a 150mm között rohadt nagy a különbség, nyilván kissé rosszabbul mászik, viszont sokkal jobban lejtőzik. Mászásban nem lesz akkora különbség mint a lejtőzésben. Játékosabb a kisebb kerék miatt, jobban meg lehet ereszteni lefelé. Stabilabb, merevebb az egész cucc. És van köztük 1kg súlykülönbség, ami nem fog számottevően hátráltatni. Pláne ha nem versenyen indul.
Most még elevenen él bennem a 29" 120mm-es fully emléke. Nem mondom, hogy rossz gép volt, de a 140/150-es 27,5"-hez képest egy játékszer volt. A mostanihoz képest nyeklett nyaklott, ez meg egy vadállat.Amikor komplett bringát nézek magamnak, elsődlegesen mindig a vázat nézem, az legyen számomra megfelelő alap, utána a telókat, az összes többi "sallang" csak utána jön.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz Tothgera30 #77448 üzenetére
Én is zavart érzek nálad. Nem kell itt túlgodolni az egészet. Tudod mit jelent az a szó hogy mainstream? Oké. Milyen rendszer(ek)ből van a legtőbb a piacon? Talált! A többit meg nem kérdeztem, illetve szó nem volt róla.
[ Szerkesztve ]
Maxi
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest