Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz ---Lasali--- #36087 üzenetére
Tehát ha mindent ütköztetünk, akkor végül szerintem mindig visszatérünk ahhoz ami VAN.
Ami eddig volt, veszünk egy X9 et vagy XT szettet, mossuk takarítjuk, ha tönkremegy eldobjuk, és veszünk egy másikat.
Ki lehet találni jobb megoldásokat, ki lehet találni tökéletes megoldást (?). De a jobb megoldások lehet nem lesznek minden esetben univerzálisak. A tökéletes megoldás pedig nem lesz általános, mert az tökéletes mindig túlságosan drágább, mint a megfelelő megoldás. (Egy jó bordás szíj egy jó gearbox al? 2 millió ft? annyiból elég sok XT szettet lehet venni.)(#36086) Cathfaern
Én ki tudom olyanra mosni mint újkorában, csak idő kérdése.
Az újrakenés viszont már nehezebb.[ Szerkesztve ]
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz ---Lasali--- #36087 üzenetére
Én -személy szerint- ezt a megoldást kissé sérülékenynek találom. Azért a láncra menet közben -egy montain bike esetében- folyamatosan vágódnak fel kövek. Egy szíj ezt nem hinném, hogy sokáig disztingválná...
A múltkor láttam egy vázmegoldást, ahol a vázban volt elvezetve a lánc és így zárt volt gyakorlatilag a hajtás.
Gondolom a csávó nem ereszkedett még terepen lejtőről, hogy ilyet talál ki. Már akkor sem értettem, hogy miért nem szíjjal oldotta meg ugyanezt.Érdekesnek találom amit írsz az agyváltós hajtással kapcsolatban, hogy nyomod és nem megy.
Hol tud "elveszni" a nyomaték?"A szórakozottság a zsenik erénye"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest