Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz Oktaan #273368 üzenetére
Nekem alis van, de vagy fekete szigszalaggal, vagy kábelkötegelővel azért biztosítsd. Nekem utóbbi volt logikus, de a szigszalag is jól véd, nem eszi a nap a gyári gumit, és a kosztolnis véd. Ha nem fekete a hajtókar, akkor kötegelő.
Fall-N: Drágább egy fully, de egy rendes montinál nem nagy a difi. Tizenpár éve mentünk környékbeli arcokkal tekerni egyet a Gerecsében (azóta sem sikerült a környéklről ennyi embert összeszedni), akkor pl 6/7 fully volt az arány. És pár időnként dobogón álló ember kivételével jellemzőbb felénk (akikkel tényleg az erdőben futok össze) a fully szvsz.
HEAHEA:
Nálam Trek 3500(?) volt az első mtb 2006ban, túl sok pénzt locsoltam rá upgradekre, majd 2007ben építettem inkább félig használtból egy Scott G Zero összelóst (120 Recon Air 110mm Manitou Swinger Air 4 Way SPV hátul).
2011től egy Kross Crime 3 lett fokozatosan könnyítve, majd 19ben vettem a '14es Spark 740et.Aszfalton Landrover fullmerev crossbringa, majd Sprint Whisper újonnan (kb 2012ben 67 ezerért), de az outi fék, 53as tányér miatt kész lett nejem Courierja, lecseréltem én is egy DT-re az enyémet. És tavaly ezt egy Giant Fastroad 2 váltotta, fél évesen, harmadik tulajként, javítottam sokáig a korábbi balfaszkodásokat (nulla fék, rossz váltás, állandóan becaúszó D shape nyeregcső). Ez utóbbit már szeretem is az aszfaltosok közül
Érdekes, van egy cimbi, akikkel hasonló erősek vagyunk, ő aszfalton van jobban elemében és mintha ő lenne erősebb, és meg terepen. Bringákban nincs sok különbség, inkább csak a sw
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest