Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz Khelben #215649 üzenetére
melyik a kényelmesebb neked hosszú távon, a koskormány vagy az egyenes? azt választanám.
ugyan nem voltam hosszú gravel túrán, de ha az outi a kényelmes, akkor dobj rá egy nagyobb kazettát roadlinkkel (ha megy a 34-es, akkor azzal mehet a 11-40T is).
meg szereznék egy karbon nyeregcsövet, az jó rezgéscsillapító, ha eléggé kinyúlik a vázból.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Ahogy nézem az útvonalat, mely elmegy rendesen a parttól fel a Balatont szegélyező meredek emelkedőkre a monti lesz a nyerő valami gyors, aprómintás gumival, felfújva 2-3bar közé.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Wombath
HÁZIGAZDA
Én személyesen a BBD-n nem voltam, de haverok igen, illetve voltam a BBD szervezőinek más graveles eseményén. Ha nem a teljesítmény a lényeg, azaz nem konkrétan a dobogóra pályázol, akkor a tapasztalatok alapján én a montit javaslom, sokkal kényelmesebb lesz. Esetleg egy XC-re optimalizált mintájú gumival (Rocket Ron, Ikon, stb.). Ha fel tudsz dobni a 32-es tányér helyére egy nagyobbat, talán segíthet valamennyit, de igazából ha nem versenyezni mész, akkor tök mindegy, hogy néhány helyen a 32x11-et kihajtva pihenve gurulsz, ahelyett, hogy a vázra feküdve nyomnád még erőből
-
RexpecT
addikt
Én montival megyek, csak vennem kell még 2"-os külsőket. Valszeg Conti Race King lesz.
Elvileg ketten vagyunk a topikból akik tuti mennek, a többiek a magas árat látva visszaléptek, vagy gondolkoznak még(ami érthető teljesen).Más:
Kipróbálnék egy ilyen cangát nagyon szívesen, kár hogy 1,5 milla csak a váz .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest