- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz sebgutkopf #205759 üzenetére
NX-et cserélném a Core2-n, meg a gumikat. De igen, az XD kazi szimpatikusabb, nem kicsit, meg az RSC fék. Nekem a csapatósabb gépre szerintem nincs szükségem, de a felszereltség miatt megy a gondolkodás rajta erősen.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz sebgutkopf #205759 üzenetére
+Toobee...mivel mutat a Sram dx kazetta a jövőbe? Mert én 1,5-szörös, de inkább 2x árat látok a Sram 10-essel kezdődő 12s sorai árcéduláján a Shimihez képest. Nem tudom tartósság terén hogy viszonyulnak egymáshoz, de ha közel egyformák, talán a súlyon kívül elég kevés érv marad a Sram mellett.
#205760jjeahh...világos, hogy ha nincs belső akkor bizonyos nyomás után már nem bírja megtartani a felni a gumit magán/nem bír a gumi a felnin maradni annyit nyúlik, és akkor robbanásszerűen tódul ki ott a levegő, míg belsővel, ha a külső lepattanna a peremről (gondolom még egy ideig) csak nőne tovább a belső térfogata míg az is ki nem szakadna...csak ezt nem értem hogyan hajlíthatja szét a felnit az a kitóduló 4-5 bar.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- GRETSCH G2622T/TG Streamliner Center Block elektromos gitár
- Seiko 5 Sports - SRPD59K1 - Automata Karóra // SOSEM HORDOTT, FÓLIÁS // ÁR ALATT
- Daniel Wellington Classic Mesh Óra Pakk (2db) // Teljesen ÚJAK // ÁR ALATT
- 2 Óra 1 Áráért - NIXON Sentry Solar, elegáns, napenergiával üzemelő karórák // Teljesen ÚJAK
- Polar H10 Pulzusmérő Öv Univerzális méret
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest