Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Sleek #186855 üzenetére
Meg kell kérdezni az adott cégnél, de valószínűnek tartom, hogy van ahol tulajtól függetlenül garis a váz ha megvannak eredeti papírjai. Karbont venni használtan pedig csak megbízható helyről, jó szemű hozzáértővel.
#186857hl225...én többször is rendeltem tőlük, elégedett vagyok velük, de olyan amit kérdezel még nem fordult elő. Meg kell kérdezni őket, bár sem angol tudásuk sem gyors reagálásuk a levelekre nem erősségük.
#186862jjeahh...megy oda is a tavasz vasárnaptól.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
addikt
válasz Sleek #186855 üzenetére
a használt karbon országútival az is a baj, hogy nem tudod, hogy használták-e görgőzésre
ott ugyanis a váz be van rögzítve a keréknél fixen, te meg sprintelsz lefelé a hegyről vagy mászol a Mont Ventoux-ra a Strava-n akkor úgy terheled a vázat, ahogy az nincs tervezve. mert bizony a "szabadban" amikor belelépsz a pedálba, és megcsavarodik a váz, akkor a vázpapus is elmozdul jobbra vagy balra. de a görgőben sehova nem tud elmozdulni....“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest