Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz jjeahh #134982 üzenetére
Mai napon fent van a trekkingemen az a féloldalas spd amit 17 éve kaptam a bringához, cipő tavaly ment szét. Amíg a régi montival használtam addig felfelé becsatoltam, lefelé meg a taposó oldalát használtam, trekkingen semmi gondom nem volt vele, néha majdnem elestem, de tulajdonképpen igazán szerencsére sosem, de persze a fenti felhasználási móddal mindez.
Nemrég vettem egy spd cipőt, majd meglátom üzembe helyezem-e, még sajnáltam befogni.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
nagyúr
Crankbrothers Eggbeater nem olyan pedál?
Anno az SPD SL-lel én is háromszor eldőltem már, az egyik ráadásul a Balatönfüredi sétányon volt nézők előtt.
Kicsatolás szempontjából nekem a Speedplay amúgy nagyon bejön, sokkal simább érzés oldani mint az SPD SL-t előtte.
Més que un club!
-
bringasisti
őstag
Olyan ami felfelé is kiold olyan nem létezik, mert pont az a rendszer lényege hogy ha mész egy kemény emelkedőn és érzed hogy kezd savasodni a lábad akkor meg tudod csinálni sebesség veszteség nélkül hogy nem nyomod le a pedált ezzel pihenteted az illetékes izmodat, csak húzod a pedált felfelé persze csak 2-3 fordulat erejéig. Viszont hogy ez menjen az kell hogy rendszeres használat alatt a megfelelő izmok a " helyükön " legyenek.
BENEFON DELTA--------N8
-
6030D
Ármester
Erre gondolsz? Én még néha be szoktam fújkálni valami olajjal a pedált, mert ha beleszárad a sár (vagy rozsdásodik?), akkor a rugóerő sem ugyanaz.
Napfénysüti: az Eggbeater-en elvileg nem tudsz semmit állítani, és úgy fog, mint egy meghúzott Shimano.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
ZolkoW
őstag
nem fűződik érdekem az SPD-zésedhez, de én nagyon egyszerűnek látom a diagnózist: f*szért nem gyakoroltad be RENDESEN, mielőtt elmentél bringázni?
Álló helyzet, falnál, ahogy mások is mondták, aztán legyen meg a mozdulat. Amikor úgy érzed, menni fog, akkor is 99%, hogy el fogsz esni, de nem mindegy, hogy életedben háromszor, vagy az első körön ötször..
Ha őszinte vagyok, a két lábammal nekem sem egyformán megy, annyira hozzászoktam, hogy balra szállok le, de a strandpapucsot is kioldom bokamozdítássalén valami hasonlót vettem nemrég apróról, mint ez: [link] ha a lányokkal a pályáig megyünk, akkor felpattintom, és teszi a dolgát, mondjuk hosszú távra gyűlülném, mert sima cipővel mindig forgatni kell, hiszen lefordul a nehezebb fele. De nekem bevált a féloldalas SPD helyett, így ha akarom, egy mozdulat, és rendes, teljes értékű patentpedálom van.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Sped
aktív tag
Volt nálam is néhány pillanat, amikor elgondolkoztam SPD-n, de végül mindig letettem róla. Pont ezektől a dolgoktól tartok én is, amiket te leírtál. Esni amúgy nem szokásom (csak aszfalton megyek), nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára, SPD-vel tuti eltaknyolnék. Nem vagyok egy teljesítményhajszolós típus, bár edzésre is használom a bicajt, de elsősorban én is a mozgás öröméért tekerek, nem készülök TDF-re. El is döntöttem pár hete, hogy inkább veszek egy szuper taposó cipőt (Adidas), meg majd hozzá egy jobb pedált (jelenleg a Merida gyárija van), aztán kihozom ebből a maximumot. Tényleg, jó taposó pedál ajánlat? Tízezerből lehet már találni normálisat? Olyan sokat azért nem költenék rá, a cipő így is drága.
IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Windows 11
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Suzuki topik