Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hasaggymeg

Topikgazda

válasz xy.zsolt #133315 üzenetére

Vicces,főleg a nők mennyire megijednek. :DDD ...ugyanakkor úgy látom ha már megvette,dudál is a barom,ha kell,ha nem. :U

(#133319) 6030D...ott Miskolcon,főleg a hírhedt Avas környékén hamar munkahelyi ártalommá válik az általánosítás. :K (Szaknyelven csak belső migrációnak hívja a kormányzat. :DDD )

(#133327) xy.zsolt...a gyors patentszemek visszatehetőek,bár egyik másikon tényleg azt írja cseréld. :F ...ugyanakkor soha egyetlen láncomat sem vettem le az eddigi 50e+ km bringázás alatt,csak amikor már eldobtam.Ha rendszeresen tisztítod és nem étolajjal,akkor levétel nélkül is tisztán és működőképesen lehet tartani...nekem legalábbis sikerült.

(#133328) StLui...hacsak nincs elhanyagolva,félkiló zsírsárral szemenként,nem sok. :( Sőt,volt úgy,hogy időm mint tenger,így gondoltam egyet és szemenként (!) tisztítottam meg a láncot,minden lyukba behúzva cipőfűzőméretre szakított rongycsíkokat.Akkor jöttem rá,hogy egy kevés zsírsár még hasznos is lehet.mert olyan fém-tiszta lett a lánc,hogy alig bírtam visszakenőanyagozni.Recsegett,ropogott,éreztem minden egyes lánckerékfogat talpamban,olyan volt mintha lánctalpassal közlekednék úgy hangra,mint érzésre.Többet olyant sem soha! :(

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák