Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #281612 üzenetére
Ahhoz, hogy a felső csövet eltörd a kormánnyal aakkorát kell bukni, hogy akkor talán már az lesz a legkisebb gondod. Nekem fordult ki párszor, le is verte ott a festéket a váltó, illetve a teló kizárója, most ott (későn ugye ) védőfólia foltok vannak.
chubby206...haj, szőr, fű szokott oda feltekeredni az erdőben.
velizare...találóbban én sem tudtam volna jellemezni azt a féket.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
HEAHEA
aktív tag
válasz RexpecT #281753 üzenetére
Majd akkor beszerzek egy normális gumileszedőt, mert itt már a Piócás ember sem tudott segíteni. Inkább olvastam a fórumot relaxként. Köszönöm azért az adott tippeket .
Na meg külsőktől is függ gondolom, van amelyik könnyedén bepattan, na meg van az én esetemhez hasonló.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #281753 üzenetére
Legnagyobb hátrányukat, a DOT olajat kiküszöbölték...durva fék, úgy árban mint erőben és súlyban.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
balintbaba
tag
válasz RexpecT #281795 üzenetére
A-a, nekem azért jóval több lett, szűk 32 óra bruttó.
Első nap, ha jól emlékszem ilyen 210 kilométert mentem Fonyódig. Utána kocsival visszavittek Siófokra, ahol egy jakuzziból néztem a naplementét és a saját ágyamban aludtam. Utána másnap reggel vissza Fonyódra és indulhatott megint. Így kevesebb cuccom is volt, mint másnak, illetve biztos, hogy más élmény volt így nekem, mint mindenki másnak.
Emlékszem, hogy a kőröshegyi mászás rogyasztott meg a legjobban - 35 fok, tűző nap, és 88 kg, amit valahogy fel kellett cipelni magammal. Ha idén be sikerül menni 80 kiló alá, akkor lehet megpróbálom egyben teljesíteni, éjszakai tekeréssel. Most meghoztátok hozzá a kedvem, pedig nem vagyok nagy ultra rajongó.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
jjeahh
nagyúr
válasz RexpecT #283124 üzenetére
Ha ezek Deore agyak, akkor szerintem tartósak, én használnám, amíg működnek, aztán csere. Tourney, Acera, XT agyakban nem bíznék meg már, de a Deore elmegy, pl. haveromnál mtb-n 10.000km van benne és még nincs baja, csak kotyog.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Kro
tag
válasz RexpecT #283124 üzenetére
Már ha ezekkel az agyakkal szerelve kapod.
Nekem semmi márkajelzés nem volt az agyakon, ezáltal kizárt, hogy az shimi agy lett volna, meg ugye az csak ms hubbal létezik. Visszaolvasgatva se nekem, se egy másik fórumtársnak, nem ms hubbal érkezett a bringa, pedig a gyári spec. azt írja. Részben ezért is cseréltem szettet. De mások is belefutottak ebbe. Így ugye a sor is HG volt... Kicsit bosszantó volt.
Kiváncsi leszek te mivel kapod. 🙂 -
mauimagic
senior tag
válasz RexpecT #283128 üzenetére
Szerintem kizárt, hogy 70-ért megvenné valaki, de sok szerencsét az eladáshoz.
Viszont én nem temetném azt a kerékszettet, a felni egész jó súlyban van, annyi a "hibája", hogy nem a mostani trend szerinti 30mm belső szélességű, csak 25.
Az agynak meg az a baja, hogy kónuszos, ami itt a fórumon szitokszó. Használmám, amíg nincs vele gond (ha nem szervizeled gyakran a kónuszt, akkor nem lesz hosszú életű).Utána, ha budgetben szeretnéd orvosolni, akkor veszel egy FH-MT410-B agyat gombokért, ami ugyanez az agy "ipari" csapágyas kivitelben. Minden más méret egyezik, szal egy 10-esért átfűzik neked és van egy jó kerékszetted.
-
Kro
tag
válasz RexpecT #283196 üzenetére
Nekem ht 4 van, én itthon vettem egy bringaboltban. Nem mentem vissza verni az asztalt, mert egyrészt messze volt az üzlet, másrészt személyes átvétel volt, láthattam (volna) mit veszek. Illetve fórumtárs is azt hiszem megreklamálta, de nem lett eredménye.
Nekem ugye nem pont ilyen kerékszettel jött, de a kerekek 35-be mentek el, a sor 25-be.
70-et én is kicsit sokallom csak a kerekekre, gondolj bele, kicsit többért elég jó szettet kapsz már. -
Kro
tag
válasz RexpecT #283220 üzenetére
Megfordult ez is a fejembe, de a felni és még a küllő is stimmelt csak az agy és a sor nem.
Illetve utána láttam, hogy más is ugyan így járt. Szóval inkább arra jutottam, hogy alkatrészhiány miatt változtattak a gyárban.Nah igen, egy crossmax ennyi zsír újban boltban, de te használtpiacon hirdeted, így azt kell nézni mi megy 70-ért kb a használtpiacon.
De ne érts félre, legyen szerencséd, vigyék el 70-be, nem akarok okoskodni. -
Fall-N
veterán
válasz RexpecT #283227 üzenetére
Az is teljesen jó eredmény!
Bevallom őszintén, hogy sosem erőltettem különösebben a guggolást, mert az az egy feladat amit utálok. Kizárólag szériáztam legtöbbször 4x6-ot szoktam csinálni, majd minden izomcsoportra, nekem is a kevesebb ismétlés, nagyon súly vált be. Egyedül a vállra csinálok 4x8-at, illetve a vádlira 4x25-öt kisebb súllyal majd nagyobbal 4x15-öt.
Guggolásnál keretben mernék maxot nyomni, mert ott a veszély, hogy nem bír felállni az ember a nagy súllyal és baleset lehet belőle ha nincs ott a segítő sem maximálisan.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #284069 üzenetére
Amíg jól mozog hagynám, amikor kezd darabosan mozogni ujjal lenyomva a kanalat akkor kérném valami vastagabb zsírral. Nem tudom mit ajánl Shimi de én először (nqgy okosan ) racsnizsírral kentem és...nem is volt jó. Most a telóba vásárolt (de Runner által oda nem ajánlott) Manitou zsírral [link] kentem és már vagy fél éve tökéletesen mozog.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #284098 üzenetére
Shimi természetesen minden egyes alkatrészhez más-más zsírt ajánl. 28.oldal. [link] ...így saját fejemtől valami vastagabb, ragadósabbat tennék oda (pl. mint amilyen az új váltók csapjain szokott lenni).
-
fulton
addikt
-
jjeahh
nagyúr
válasz RexpecT #284219 üzenetére
A legtöbb bikepackingos Vittoria gumit használ és azon belül a Mezcal számít gyors-verseny mintázatúnak, így nem csoda, hogy ennyire elterjedt náluk a Mezcal. Arra tippelek, hogy a Vittoria fanatizmus oka ott a graphene vegyület és a tartósság, hiszen egy gyors terepgumi 1500-2000km alatt a hátsó keréken lazán elkophat, egy ilyen bikepacking verseny meg 4400km, amit a guminak ki kell bírnia, mert kétlem, hogy verseny közepén nekiállnak gumit cserélni.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #284398 üzenetére
Hát ha nekem 9e km/100+e m -t elment az XT lánc ezzel fújva, vegyesen, leginkább száraz terepen használva, 60-100 km-ként fújva, akkor nem csoda.
#284406lsebestyen...így kell megírni egy összefoglalót, ügyes! 👍
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
-
jjeahh
nagyúr
válasz RexpecT #284415 üzenetére
Kár, hogy csak egy zseb van hátul.
#284416 XenHai: ezek általában pro fit, race fit cuccok, jóval testhezállóbbak a legtöbb decathlonosnál, van, akinek ez előny, van, akinek hátrány. Mérettáblázatban szerintem lehet bízni. Nekem pont ezek a szűk cuccok jók, rámtapad mindenütt, ahogy kell, de azért nem kicsik. Viszont engem a legtöbb ember biztos soványnak nevezne.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #284430 üzenetére
2 láncot engedtem, nem esküdnék meg nem ment volna el még egyet, de picit, ugyanakkor érezhetően (?) romlott a váltás így cseréltem.
-
mauimagic
senior tag
válasz RexpecT #284413 üzenetére
GX lánc sajnos nagyon hamar kopik. Az X01 (és az XX1 nyilván) viszont messze a legstrapabíróbb 12s lánc a piacon, mocsok drága, de tényleg megéri.
Ha sokat mész/hosszú távra tervezed a bringát, akkor 2db X01 lánccal (mondjuk 1000km-enként cserélgetve) és wax alapú kenőanyaggal kb örök élet a sor. -
nagyúr
válasz RexpecT #284535 üzenetére
Egy szavazat az Orbeára! Én is mostanában kerestem bringát, ahogy látom kicsit túltolták a gyártást, mert nagyon jó akcióik vannak az EU-ban! Nem ritka a 30-40% kedvezmény sem. És akció nélkül is jól vannak árazva a bringáik, szóval...
Ez a bringa elvileg 10.9 kg M-es méretben. Neked milyen méret kell? Kicsit körülnézek az általam ismert boltokban (német, spanyol, osztrák).
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz RexpecT #284535 üzenetére
Hogy ellenvélemény is legyen, mivel ugyanakkorák vagyunk, csak a súlyunk különbözik, gondolom a legtöbb xc-ből neked is S-es kéne, néha M. Az Orbea geóját elnézve az M-es nagy lenne, de az S-esnek nagyon rövid az effektív felsőcső hossza, így nem tudom elképzelni milyen lehet rajta ülni... szerintem nekem 580- max 600mm az ideális, az Orbeán meg 559mm, ami azt jelenti, hogy lehet mai szemmel furcsán hosszú stucnit kéne raknom egy ilyen gépre . De lehet nem lenne furcsa, vagy elég lenne egy 80mm stucni is. Én a Rose bringára szavazok
-
nagyúr
válasz RexpecT #284539 üzenetére
Első találat egy M10-es, kicsit drágábban. Viszont ő elvileg csak 10.4 kg, és van mindkét méretben/színben. Ők szállítanak Magyarországra is.
Náluk ez enne a best-buy, de sajnos nincs a méretedben. Megnézem még pár helyen. -
jjeahh
nagyúr
válasz RexpecT #284545 üzenetére
Az S-esnek a felsőcsöve rövid, az M-esnek a nyeregvázcsöve baromira hosszú, a nyeregcsöved alig lenne kihúzva. Nekem kissé gnómnak tűnik az a bringa, a Rose arányai viszont rendben vannak.
-
nagyúr
válasz RexpecT #284545 üzenetére
Ez is szuper vétel - ha nem zavar, h 22-es modell.
Ringman: Ők sajnos nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest