- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
válasz ZavaBalazs #283924 üzenetére
Te meg a 21. ujjamat nyalhatod meg.
TücsökbringásMerida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
f_sanyee
senior tag
válasz ZavaBalazs #284108 üzenetére
bikeinn-nél jó feature, hogy utólag is lehet hozzáadni a rendeléshez cuccokat, amíg nem indítják útnak.
rossz feature is van: amire azt írja, hogy "In Stock", fizetés után lehet hogy átvált "Apologies, product with a delay"-re.. -
ReFleXx
addikt
válasz ZavaBalazs #284110 üzenetére
csak egy flakon smoove kellene [link]
X. Kerben lakom, de majd eltekerek erte ha megjon.
Szallitasi ktgbe majd beszallok termeszetesen.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
dom1n0
senior tag
válasz ZavaBalazs #284127 üzenetére
Nem helyette, mellette
9k, nem egy veszett összeg. -
ReFleXx
addikt
válasz ZavaBalazs #284127 üzenetére
köszi, az tökéletes, van meg 1-2honapra elegendo waxom.
fulton, csinalsz egy kulon videot errol?
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
fulton
addikt
válasz ZavaBalazs #284351 üzenetére
És tudja
-
dom1n0
senior tag
válasz ZavaBalazs #284379 üzenetére
Én raktam a Cube-ba latexet, egyrészt baromi érzékeny, nagyon könnyű kicsípni, másrészt ez a folyamatos leengedés azért bosszantó.
Én most Conti Lightot fogok tenni az új kerekekbe az Orbeán, és mellette egy esős délutánon a gyári Fulcrum kerekeket megpróbálom TLE-síteni és ha látszólag sikerült, először 1-1x azzal megyek tapasztalatot gyűjteni. -
fulton
addikt
válasz ZavaBalazs #284379 üzenetére
micsoda ötletek damillal körbe merevítve ez a tokaji bermuda hsz - itt megszűnik a gravitáció adott szögben
Nekem ma jönnek meg a GP5K külsők, szerintem pénz kidobás volt semmivel nem leszek gyorsabb tőle. teszteket nézve mondhatni semmi különbség nincs a két külső közt..mindkettő felsőpolcos hasonló kaliber.
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz ZavaBalazs #284658 üzenetére
Naigen, most úgy van nekem fent, hogy egy Sigma sport (garmin) - gopro adapter, azon egy gopro-B+m adapter, és azon a lámpa. Csak simán be van tekerve a computer helyére.
Majd még azt is megnézem, hogy tudom-e ezeket szorosabbra hozni, de a sigma adapter kiveszem, és egy gopro hosszabbító segítségével most a konzol aljára fog kerülni a lámpa.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
lsebestyen
addikt
válasz ZavaBalazs #284869 üzenetére
Thx a visszajelzést. Végül a ZRACE-t rendeltem meg, ha nem jön be, akkor bepróbálom a CYCLAMI-t. A vége pedig az lesz, hogy vehettem volna 50-60 euróért egy normális K-Edge konzolt.
Most pedig visszaraktam a gyári Karoo tartót, ez is addig jó, amíg nem kell róla leszedegetni a fejegységet.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz ZavaBalazs #285055 üzenetére
fultont is megszégyenítő szörfözési teljesítmény. ...Valter gondolom szembeszélben ment éppen levezető kört.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
nagyúr
unokáid is látni fogják, mi?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
6030D
Ármester
válasz ZavaBalazs #285064 üzenetére
160, csömör team kom-vadász grouperide után hazafelé gurulva. Majd nyáron mehetsz együtt a Gajdos T.-sal vasembert, rakhatod rá a szerencsekereked.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
ReFleXx
addikt
Nice ez melyik szegmens, volt? nekem nem volt ilyen szerencsem , eszaknyugat majd eszak fele tekertem, akkor meg erosebb volt a szel, de kesobb erezhetoen enyhult, mikor visszafordultam dél fele meg nem ereztem hogy sokat segitett volna.
-
kovacs65
senior tag
válasz ZavaBalazs #285103 üzenetére
THX
Egyik sem párásodik?
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
6030D
Ármester
válasz ZavaBalazs #285114 üzenetére
Nekem csak rémlett, hogy ki ő, aztán feljött bringás oldalakon, hogy triatlonozik, majd hogy 60+-osan hogyan triatlonozik. Aztán megragadt. De ja, sokkal öregebb vagyok nálad, nekünk még anyám véste palatáblára a Gajdost, onnan ismerős.
-
fattyu
veterán
válasz ZavaBalazs #285660 üzenetére
de most tényleg. leírtam. mindenki viselje mindenhol
ettől még a saját magad egyedül bajba kerülés akkor is sanszosabb erdőben.
az meg azért híres szitu mert kiemelkedő ökörség történt és elképesztően ritka.Amikor egy buszmegállóba hajt bele az autós és ott hal meg koponyasérülésben, akkor sem jövünk a miért nem volt sisak rajta.
Ha a biciklis mondjuk lehátal a padkára (mindegy milyen okból) sem az a válasz hogy gerincvédő alapfelszerelés kéne legyen.
Ha átmegy az autós a lábán mert nem figyel akkor sem a cross csizma a válasz.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Tin
veterán
válasz ZavaBalazs #285762 üzenetére
Én ezt rendeltem meg tegnap: [link]
Régóta akartam egy rendes készletet, mert ami van, az egy olcsó barkácsáruházas, ez meg többször kell, mint a nyomatékkulcs, és roppantani is könnyebb vele
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz ZavaBalazs #285762 üzenetére
Vedd ezt, kicsivel drágább de szerintem megbízhatóbb. Ami a pasztát illeti, nekem ilyen kis kiszerelésű van, második tubust használom 2021 óta, mely most kábé 2/3-ig van.
#285764jjeahh...szerintem is jobb a helyi. Van nedvesség, alacsonyabb a hőmérséklet, rendes vegetáció borít mindent azzal a száraz, kopár, forrósággal szemben ami ott, vagy pl. itt közelebb is a mediterrán országokban van.#285765MPowerPH...a nézelődés az jó, a hosszan, egyetlen megfeszített pozícióban tartott nyak az ami beáll...úgyhogy csak nyugodtan!
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz ZavaBalazs #285838 üzenetére
Kevés van, így bár járni jár, de nem jut.
-
lsebestyen
addikt
válasz ZavaBalazs #285836 üzenetére
Jól emlékszel, azt vettem, amit linketél, ment rá a 95%-os temu kedvezmény. De múltkor le lettem tolva, hogy ne terjesszem itt a kínai vackokat, így inkább csöndben maradok. Mostanában párszor használtam, mert Mallorcára vittem a nyergemet, visszatettem a héten, viszont nem sikerült vízszintesen, ezért még egyszer szerelhettem rajta, plusz észrevettem, hogy minimálisan ferdén van bent a nyeregcső...
Ja meg ma is fogom használni, mert megérkezett a wattmérőm, juhé![ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz ZavaBalazs #285994 üzenetére
170bpm 112 kilóméteren
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
ReFleXx
addikt
Nice, kuldted neki rendesen, 170es atlag pulzus
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Akkor azért olyan xarok átlagaim, mikor többször is leállt az erdőben lassú mászásoknál 0,5 km/h állítottam.
-
MPowerPH
félisten
Damn, van ilyen lehetoseg? Es azon a szakaszon mit ir be a computer, ahol elvileg nem mer, de megis haladsz, mondjuk egy combos emelkedon? Kinullazza a sebesseget, tavot meg hozza szamolja?
Nekem 5km/h -ra van allitva, de nem gondoltam volna, hogy az auto pause merteke vegtelenre beallithato.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
nagyúr
válasz ZavaBalazs #286000 üzenetére
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
MPowerPH
félisten
válasz ZavaBalazs #286028 üzenetére
Holnap csekkolom Garminon.
Ilyennel megvadoltak a szellem, pardon szellovast? Biztos csak poen volt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
fulton
addikt
válasz ZavaBalazs #286028 üzenetére
Sracok..ne mar. Igen be van kapcsolva az autópózz" megállásra.
Mit vesz ez el bármiböl?
Van itt egy topic lakó aki azt gondolja csak azért megy az ember "30" as atlagot ( amit ha jól emlékszek megemlített hogy neki is menne egy picit több erőfeszítéssel) mert en az autopózt" 30km/h limiten tartom ....es így könnyű, ja meg mert hatszelben megyekNa hát mit mondhatnék erre.. igy kell menni 30 as átlagot azé csak egy kerekpartopikban vagyunk
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz ZavaBalazs #286061 üzenetére
Leszedi jah. 1 2 piros vagy megallas es nyalja. Ezt akkor szoktam figyelni leginkább mikor gyors körön megyek tesztpályámon..olyankor gyorsfekezéssel állok rendszerint meg ..de idő mig az óra lekövet. De ha már benned van 40 km akkor kevésbé látszik meg. Minél inkább az út elején vagyunk ugye annál drasztikusabb, de a végére kisimul egy 60 km-en az a két három megállás nem sok vizet zavar.
-
fulton
addikt
válasz ZavaBalazs #286068 üzenetére
Ja, azt nem Neked címeztem csak Te hszedre írtam
hanem azoknak akik emiatt...[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz ZavaBalazs #286078 üzenetére
Persze, elkezdi amúgy is, de fent szoktam véglegesre behúzni a ruhát, felvenni a szemüveget, becsatolni a sisakot, felöltözni, lámpát kapcsolni, meg mindent, amit kell indulás előtt. Azért indítom el mindezek előtt a ride-ot a Karoo-n és az órámon, mert akkor van ideje mindegyiknek mindent megkeresni, szenzorokhoz csatlakozni, és így tovább. Tél volt, szinte mindennapos volt a kesztyű, ha azt felhúzom, utána már nem akarom az érintőképernyőt b*zizni, auto pause után meg elindul már magától. Az órára meg eleve ráhúzom a mezt meg a kesztyűt, azt egész úton nem is látom. De jártam már úgy, hogy jó felhős volt, közel álltam a magas épület mellett, és az óra csak percekkel később talált GPS jelet, szóval inkább így csinálom. Az, hogy a ride elején vagy végén van egy kis szünet, tökmindegy. Én ezt a levezetős megállítást sem szoktam csinálni, mert tök felesleges. Az auto pause asszem 1 km/h-ra van állítva, így nettó időket tudok hasonlítani ugyanazon a körön, úgyhogy látom a formát, esetleg a javulást, igaz, így beleszámolja a gyaloglást is, de mindegy, annyira pontosan úgysem kell az adat.
-
fulton
addikt
Gratu szep teljesítmény
mostmár jöhet a kövi lépcső autopózban szigorúan hátszéllel vegyítve -
fulton
addikt
válasz ZavaBalazs #286398 üzenetére
hát nah, az nem szabolcs, itt kör szelek vannak még az ívet is követi
-
fulton
addikt
válasz ZavaBalazs #286398 üzenetére
De várom cube-val bükkben nyáron a szép táj, mászás, 30 fok
A legjobb része mikor még Eger fele mész, a kicsit "savanyú" mikor már visszafele.. az olyan - de kár hogy mindjárt finish.
Tele tervek kiránduló úti célok - megtervezett új utak - várom a jó időt nagyon már vetkőznékAzt nagyon szeretem a straván hogy vissza tudsz tekinteni a múltra honnan indultál (átláthatóan) - mennyit változtak a dolgok. Újabban mindig csinálok 1-2 képet mert úgy jobb (segít) emlékezni a momentumokra az útra - emlékek. Ránézek a képekre és már beugrik minden momentum az útról
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz ZavaBalazs #286467 üzenetére
Egyszer regisztráltam az előző montit, volt valami akció. Szerintem azóta az én nevemen van... Senki nem nézi. Ha lopás miatt akarsz regisztrálni, inkább rakd bele a lakásbiztosításba.
-
6030D
Ármester
válasz ZavaBalazs #286597 üzenetére
Úgyis kitalálnak valamit, miért ne fizessenek. Mint amikor a csapattársnak átfordult a bringa a tartón, és a versenyzésre biztosított bringát nem fizették ki, mert nem a versenyen tört össze, hanem versenyre menet.
-
6030D
Ármester
válasz ZavaBalazs #286599 üzenetére
1,0 Swiftet kellett volna venni, nem csatahajót.
-
ReFleXx
addikt
válasz ZavaBalazs #286844 üzenetére
Ez a hatso lampa alin is megtalalhato 1300ft korul
-
őstag
válasz ZavaBalazs #286875 üzenetére
Azt megoldom, megpróbálnád?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
őstag
válasz ZavaBalazs #286894 üzenetére
köszi, majd írok privit a többit ott
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
ReFleXx
addikt
válasz ZavaBalazs #286894 üzenetére
Ok
Jester01, grat a KOMhoz! Asszony husvetol azt egybol becsuszik egy KOM?
-
peetie1
aktív tag
válasz ZavaBalazs #287042 üzenetére
Nekem is az van kiirva a smoovera,hogy apologies product with delay... Mondjuk a Juice lube is késik szóval én is várok türelemmel akkor
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz ZavaBalazs #287042 üzenetére
tiszta elosztó központ lettél
megint rá néztem, megnyugodtam kicsit, 07-04-2024 - elsőre pár napja azt olvastam jul-ban lesz de "csak" ápril. Én megvárom. bedobtam én is a kosárba. Ráér a kerék centír. (küllőfeszességmérő is dekkol addig).Most kemény szél van erre - rendesen hangja van. 35-40km/h ír a net. ebben már nem indulnék el kíváncsiságból sem (cube-val semmiképp , csepel lehet) (széllökés 60-70 biztos lehet). szörfölni sem.
30 még bevállalnám milyen[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz ZavaBalazs #287306 üzenetére
...és ha hátsókerék meghajtású?!
-
vlevi
nagyúr
válasz ZavaBalazs #287306 üzenetére
Akkor a kavics a hülye, mert ezt nem tudja.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz ZavaBalazs #287310 üzenetére
Valamennyire mindig kipörög a meghajtott kerék, 100%-os tapadás nem létezik.
#287309 vlevi...okoskodhatunk itt fizikával és rajzokkal, józan paraszt ésszel átgondolva egy a recébe felszedett kavics repülhet a kerék központjától kábé bármilyen sugárirányba, így hátrafelé is ha éppen akkor szabadul a gumi szorításából. ...talán lefelé nem mert ott a talaj.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz ZavaBalazs #287555 üzenetére
Bocs, benéztem a pedált, az EH500-ra gondoltam.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
mauimagic
senior tag
válasz ZavaBalazs #287711 üzenetére
Hát ez az, a "hőskorban", a menetes hátsó agyak idején 50/40, vagy 52/42 x 13-28 volt, aztán mégis sikerült tempót menni az "életveszélyes" 19-20mm-es gumikkal meg a lesajnált patkófékkel
Egy DK kör mondjuk hazavágna rendesen ezzel az áttetellel, de nem amiatt, hogy elfogy lefelé -
ReFleXx
addikt
válasz ZavaBalazs #287872 üzenetére
Haaaat en inkabb maradok a smoovenal, soudal nem valt be, squirtet nem probaltam.
multkor mondjuk 200km utan kerte a waxot, igaz akkor 1500 szint volt benne, valszeg hamarabb keri ha ugyanazon a tavon tobb volt a szint.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- Addiesdive AD2101 automata karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest