- LG V30 - vezércsel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telepíthető az iOS 18 publikus bétája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
senior tag
válasz 6030D #300806 üzenetére
Szerintem sportban nagyon kevés örökérvényű igazság létezik, ami valakinek működik, a másiknak nem, a harmadik meg kb. belehal.
Ha mindenki azt tolja ami neki jólesik, nagy baj nem lehet.6030D: Engem konkrétan az ensportos edzésterv érdekel, miket írnak ki kiváncsiságból, mennyire tudnám/akarnám beilleszteni a saját edzéseim közé.
[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz 6030D #300808 üzenetére
Igazából most picit tanácstalan vagyok, mert nyomom a bringát, heti 2x hosszabb outi, 2x rövidebb monti, nagyon élem, folyamat jönnek a PR-ok, nő a watt, szóval tényleg minden fasza, de mellette a futást mióta bejött a meleg kb el is engedtem, ma lementem elég nyűgösen, fáradtan reggel, PR jött, szóval azt sem mondanám kilátástalannak azért, csak mozgosítani a kedvet hozzá.
És akkor jön az úszás, eleve nem szeretek, évek óta kb a strandozás ment maximum, így ott azért érzem hogy megvagyok lőve.
És ezen pörgök, hogy adjak egy évet magamnak, addig csak jobb lesz a bicó, futás is, és mellé tényleg ha csak havi 2x de elmegyek uszodába, hogy szokjam a vizet, hátha megszeretem azt is...
Vagy most gyúrjak rá az úszásra, futásra, és a bicót picit tegyem háttérbe, viszont ez azért lenne talán kevésbé jó, mert a bicót szeretem a legjobban, azt kb bármikor akarnék menni nyomni...Dark: Nem 2 hónapnyi edzést akarok elkérni senkitől, hanem 1-2-3 napnyit megnézni milyen és mennyire tudok megbízni benne, mennyire akarom elkötelezni magam.
Hidd el nem az anyagi része lesz a gond ha náluk szeretnék edzeni, nem saját kútfőből...[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz 6030D #300811 üzenetére
Igen, jogos teljesen.
Egy a gond, hogy nagyon maximalista ember vagyok, magammal pedig végletesen, tegnap hazafele azon agyaltam miért nem mentem fel még 1x Mátraházára, közben azért ma fájtak a lábak rendesen, ez szerintem sokat elmond
Bennem nincs meg az, hogy elmegyek egy versenyre, aztán majd lesz valami, maximum utolsó leszek..
Valószinűleg ezt kéne félretennem először. (Vagy úgy odamenni hogy bika minden ) -
dom1n0
senior tag
válasz 6030D #300813 üzenetére
Hát igen, kicsit végletes vagyok.
Ezzel a rengeteg Z2-vel legalább odáig már sikerült lenyugodni, hogy nem heti 1 odaverés van és utána 5 nap pihi
Szerintem heti 1 úszást megpróbálok minden héten uszodában, meg a futást is visszahozom legalább heti 2x20-30 percre.
A bicó viszont csak több lehet
Köszönöm a tanácsokat[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #300834 üzenetére
Nem is értem miért nem kinetikus energia működteti.
(Nem, nem tudom lehetséges-e.. ) -
dom1n0
senior tag
válasz Csokicsibesz #300922 üzenetére
Én Seasucker, Treefrog irányba nézelődök, semmi más nem megy fel gyárilag a kocsira, babrálni meg nem szeretném...
Szerk: Ha a hátsó üléseket lehajtom kényelmesen befér az outi, de a monti is, de csak 1 darab ugye..[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz parandroid #300981 üzenetére
Én szerintem azt fogom venni, csak még meg várom az új bicót hogy megjöjjön a biztonság kedvéért, mert ki kell matekolni hogy lehet rárakni őket , más adapterek kellenek ha jól értelmeztem
-
dom1n0
senior tag
válasz Dark Archon #301047 üzenetére
Szerencse hogy minden mas tema, (beleeetve a vergodesedet honapokig a biciklimerettel, amit be is neztel emlekezetesen…), garminos kalandjaid, a tubeless szenvedesed, stb. stb., nem ugyanilyen unalmas.
Ja de!
Csak van aki megtanult tovabbgorgetni.[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz Dark Archon #301054 üzenetére
Arra probaltam ravilagitani, hogy mindenkinek a sajat problemaja a fontos, erdekes a masoke kevesbe, ilyenkor kellene kis onmersekletet, tovabbmegyek empatiat gyakorolni a masik iranyaba, de sajnos nagyon feledekenyek vagytok ilyenkor mar.
A gp5000 meg egy teljesen jo gumi ha megfeleloen hasznalja az ember, tapadasara sem tudok rosszat mondani, pedig jellemzoen nem sikon hasznalom
-
dom1n0
senior tag
válasz Ringman #301056 üzenetére
Nalad 2 dolgot tudok elkepzelni: Vagy gyari anyaghiba, vagy nem megfelelo tarolas okozhatta.
Nekem a bicok a hazban vannak tarolva telen nyaron, ez a 3. Gp5000 gumim de patika mind. (Ez nem a TR S, hanem a sima, egyszinu verzio, Made in Germany(ami kocsiknal nem jo omen )) -
dom1n0
senior tag
válasz MC Pite #301064 üzenetére
Hogyan tároltad?
Ringman: "az lehet, nálam kint van az udvaron, lehetőleg árnyékban (de ha nem sikerül, akkor nem), továbbá lezárva a városban, stb.
a bringák használati tárgyak..."
Persze használati tárgyak, de egy TR S gumi azért megér ennyi törődést, mert egyébként a tesztek alapján egy elég fasza gumi.[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz Mezga Aladár #301101 üzenetére
Eddig nem is néztem, tök durva hogy 55g nehezebb a krém oldalfalú gumi mint a sima fekete
lxion77: Ezek a fantomjelzések tök furák. Nekem garminon nem volt még ilyen, fiam Brytont kapott és neki sem, direkt kérdezgettem első útjai után, de nagyon elégedett volt vele.
[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz itouchfan #301229 üzenetére
A kép tetszik
Viszont én nem gondolom gondnak, vagy problémának, hogy edzéssel kapcsolatos saját tapasztalatokat megosztottunk, átbeszéltünk.
Részemről vége, megértettem hogy nem érdekli ez a közösséget itt, vagy legalábbis több akit nem mint akit igen.
Mindneki nyomja ahogy jónak gondolja, fejlődjön ahogy sikerül, z5 alatt ne menjetek, az fontos -
dom1n0
senior tag
Futásnál nálam tök más minden mint bicón.
Bicón 158-160-as pulzuson teljesen kényelmesen elvagyok, mondhatni full komfort, futás közben ugyanezen már ütemesen, szájon át veszem a levegőt és figyelek ne szúrjon be.
Szerk. Ma ezen a pulzuson 5:30-5:40-es tempó jött ki fokozó futás alatt.[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz Hasaggymeg #301296 üzenetére
Nyugtassatok meg a Börzönyben maximum topiklakókkal futhatok össze, nincs kedvem még medvekitöméssel foglalkozó szakit is keresni
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #301373 üzenetére
Teljesen más a kettő, de még az se mindegy a hegyekbe mész a betonon ahol azért az út mellett erdő van, vagy kint az alföldön ahol éri a nap végig.
Ott már 30 körül is elviselhetetlen (számomra), bármennyivel megy az ember -
dom1n0
senior tag
válasz arcitec #301382 üzenetére
Én szerintem újfent Mátrába megyek holnap, fél7-re szeretnék kint lenni, és 10, 10:30-ra visszaérni a kocsihoz
Múlt héten az első mászás teljesen fasza volt, csak le kellett húzni a mezt, másodiknál már locsolgattam magam, a harmadiknál már volt szembeszél de mégis durva meleg volt már, lefelé a szél viszont már inkább parás volt mint jó, 40-es tempó felett amikor meglök nem anynira fun .
Most beraktam előre az új Swissstop Exotherm2 fékbetéteket, kiváncsi leszek a különbségre. -
dom1n0
senior tag
válasz -=RelakS=- #301385 üzenetére
Nálam a kertben 27.8 van árnyékban.
-
dom1n0
senior tag
Sikerult menni egy “szokasos” Matra kort
Hajnal 6-kor meg eleg jo ido volt, aztan 8-tol elszabadult a pokol, kellett a locsolgatas serenyen
75 kili, 1000m szint, 202w NP, 24.7km/h atlag.
Ami a lenyeg, kiprobaltam a Swissstop Exotherm2 fekpofakat, hatarozottan jobbak szerintem, mint a gyari Sram, vagy a Force-ok, sajnalom mar hogy rogton nem ezekkel inditottam.
A garmin pulzuspant a locsolgatast tovabbra sem komalja ugytunik, lehet venni fogok egy felkaros pulzusovet, hatha ott nincsenek bonyodalmak.[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz Ringman #301475 üzenetére
Igen a bordatores/repedes nagy szivas sajnos, nalam olyan 3-4 het volt amig kb aludni se tudtam egy jot…
A masik szivas, hogy nagyon nem lehet mit kezdeni vele, csak a pihentetes marad.
En is raparaztam egy ozre nemreg montival, de haleg kb 3 meterrel elottem rohant el keresztbe.
Jobbulast es kitartast! -
dom1n0
senior tag
Ufo wax update:
520kilit mentem miota felraktam az uj sort az Orbeaval es
kapott UFO-t. Femtiszta, meg mindig minimalis hangja van.
Holnap letisztitani csak mikroszalassal fogom es kap megint anyagot.
Nalam bizonyitott. -
dom1n0
senior tag
válasz ZavaBalazs #301527 üzenetére
Bandázsból én Supacazt fogok ha meglesz az új integrált kormányom.
-
dom1n0
senior tag
válasz semmiho #301558 üzenetére
Koszi szepen a beszamolot, tanacsokat!
Lenne 2 kerdesem, az egyik hogy itt milyen az ut, klasszikus montis kitekert foldes osveny, vagy vegyes?A masik technikai jellegu, mit csinaltok montin ha nagy a sar, es a kerek mar teljesen felvette a kemeny csuszos sarat?
Ma reggel kimentem montizni egyet, es a tegnapi esozestol full ilyen agyagos saras lett a kerek, ami ugy csuszott mint eddig eletemben semmi kb.
Sikerult is perecelni, egyszeruen kicsuszott alolam a bringa egy lefeleben, eselytelen volt megfogni. -
dom1n0
senior tag
válasz MPowerPH #301567 üzenetére
Köszi, én is legközelebb ezeken a részeken inkább safety leszek ha véletlen beszívom.
Még az jutott eszembe ha valahogy letakarítja az ember róla ér-e valamit, vagy 10 méter múlva ugyanúgy telelesz?Hát vicces volt az biztos, nem látszódott a minta és sár a sáron csúszott gyakorlatilag...
Olyan 5 mentés volt az úton, 1x nem sikerült, fáj is rendesen a kulcscsontom :\ -
dom1n0
senior tag
válasz MPowerPH #301578 üzenetére
Tök érdekes ez, nekem régen is a bal lábam volt erősebb, és a tavalyi crash után nagy kérdés volt, hogy minden rendben lesz-e vele, de elég korrektül vissza sikerült hozni, szerintem most is erősebb egy picivel.
Viszont a bal csuklóm, könyököm is kapott, tört is 2 helyen, sajnos az nem ugyan olyan már, országútin hiába 28-as gumi, de ha egy hosszabb tekerés szar minőségű úton megy, a végére már nagyon fáj a bal alkaromnál, a jobbnak meg semmi baja nincs.
Gyógytornász szerint jobb ha ezzel megbarátkozok már. -
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #301591 üzenetére
Toseek karbon? Tr5500?
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #301593 üzenetére
Én is nézegettem a Toseek integráltakat, lehet túl félős típus vagyok, de ha az egyszer eltörik, az tuti kórház
-
dom1n0
senior tag
válasz Ringman #301596 üzenetére
Integrált (Ali-s) karbonkormányt vettem már [link] , alapvetően, a megmunkálása nem egy nyugati színvonal szerintem, de elég masszív, konkrétan ugráltam rajta és semmi baja nem lett, a Cervélo-ra tavaly felszereltem, a fiam mai napig ezzel megy, de van közöttünk 25kg súlykülönbség
Én az Orbeára Progress integráltat nézegetek, de még emésztem az árát, meg egy tuti jó méretet is bekellene lőni... -
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #301603 üzenetére
Valamiért engem átdob a vi-re alapból. Mindegy is.
Ami nagyon félmunka volt ennél, az alsó 2 "luk" kidolgozása a csöveknek, az konkrétan gagyi volt, karcolt is, ki kellett kis csiszológéppel vágni még, hogy használni lehessen.
Maga a karbon test, meg a kormány többi része rendben volt, különben fel se mertem volna rakni
De rengetegen használják ezeket és egyoldalúan rosszat nem olvasni egyébként. -
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #301605 üzenetére
Átállítottam, köszi!
A kormányvégek frankók voltak, ezek a lukak voltak gázosak, de sikerült ezeket is rendbehozni kis melóval: -
dom1n0
senior tag
válasz Hasaggymeg #301608 üzenetére
Igazából nem csak a könnyebbsége, hanem valahogy feszesebb,pontosabb érzésre nekem (aztán lehet csak beképzelem) az integrált.
-
dom1n0
senior tag
válasz Mezga Aladár #301611 üzenetére
Direkt leírtam feljebb, hogy egyrészt van közöttünk 25kg különbség, másrészt mivel az amúgy a görgős bicikli is, kapott már tőlem párszor kemény sprinteket és bírja, így úgy ítéltem meg, hogy amíg eldől hogy tényleg a fiam nyomja tovább az országúit, nem csak fellángolás azzal megy. Egyébként ugyanúgy (sőt..) alattam is kettétörhet egy sprintben a görgőn.
Ha megtudod magyarázni, hogy ugyanakkora az esélye terheléstől függetlenül a törésnek, szívesen várom, és le is szedem.. -
dom1n0
senior tag
válasz Mezga Aladár #301613 üzenetére
A lényeg az akart lenni, hogy alatta gyakorlatilag nincs terhelés alatt.
Ha kiállva sprintelne xszáz watton, visszakapná az eredetit, mert még az is megvan...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest