Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz zoli03 #31120 üzenetére
Nekem '13-as royalom van, egyszer telibekapott oldalrol egy auto, annak a szine rajtamaradt de lejott aztan egy rendorauto is elutott, a kocsi fenyezese jobban megsinylette, kavicsfelverodeseknel latni, hogy kiskoromnyi feluleten lejott a festek, de azokon a helyeken mar a vaz is serult. Egy lepes tavolsagrol egyaltalan nem latni ezeket. Most masfel eves a vaz.
Because: remelem azert tudod, hogy a coffeerideos sracok joresze is fixizett... Meg ugye ottvannak azok a franya palyakerekparosok is, na meg a szerinted unfunkcionalis fiximmel 32-es atlagot megyek varosban. De biztos csak divatcikk.
-
törölt tag
válasz freelanced #31122 üzenetére
54-es, 175 centimhez, nekem ez a tokeletes meret, ha erre jarsz irj ram
-
törölt tag
válasz freelanced #31139 üzenetére
46-17, de most valtok, 48 v 50-re elol, fixin igy 17 skidpontom van, mondjuk igyis 3 het egy gumi ez a 2.7 koruli attetel nagyon jo varosban, indulasnal sem cseszi szet a terded, meg lehet vele porgetni, bar otven felett mar kenyelmetlen.
-
törölt tag
válasz anorche1 #31200 üzenetére
4 hétig keresték és elvileg megvan melyik kapitányságon lehet, talán jövő héten be tudok menni és ha nem törölték a videót róla akkor felrakom. Az érdekesség, hogy aki a határozatot meghozta az ügyben nem is tud a videóról, engem meg meg se hallgattak, úgyhogy lehet per lesz.
-
törölt tag
válasz anorche1 #31241 üzenetére
Most bp-n a thokoly hungaria kereszt olyan, hogy beterelnek a szembesavba, igenam, de at kell menni 2 sinparon ugy, hogy kozben be is kene sorolni az autok koze mondjuk en negyvenotfokba megyek atl lehet hulyenek neznek, de igy nem ragad bele a kerekem. Also szomszedunk emiatt szenvedett par hete alkartorest, inkabb nem kockaztatok.
-
törölt tag
válasz LonGleY #31278 üzenetére
Strava:
Mert nagy hatterrel rendelkezik.
Mas platformrol atrakhatoak a rideok.
Autopause tokeletesen mukodik.
Pontos kalkulaciok, pl. kcal meres pulzusmerovel es nelkule is pici elteres van a ket ertek kozott.
Szegmensek amin kovetheted a fejlodesedet.
Achievementek amik adnak kihivast.
Mobilos es webes felulete is tokeletes.
Live szegmens pro-ban
Lesz v lehet mar van is automata feltoltes garmin connectrol.
Bluet szenzorokat jol kezeli.
Nagyon sok profi/felprofi ezt hasznalja, touros szegmensek pl.
Alig szivja az akksit.
Batchben at lehet rakni a rideokat endorol stravara.
Alacsonykategorias androidos szarokkal nem erdemes hasznalni.Es vegul a legfontosabb, hogy ezt hasznalom es lehet kovetni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lsebestyen #31281 üzenetére
Alacsonykat. szarokat a samsung mini2 meg ezekre ertettem, mert azokkal csak szoptam eddig. Igazabol csak trackelni kellett olyan telo, aztan volt a fiok melyen, de kb. egy 130km-es meneten haromszor fagyott meg, aztan vegen osszelegozni a tracket...
Most iphone-on viszont fasza, bar valtani kene garminra.
-
törölt tag
Conti belsőknél a szelepsapka cilinderje cserélhető, nekem van kb. 10 darabom tartalékba, mert nekem is néha elhasználódik (naponta kell pumpálnom), ha olyat veszel és kidobandó belsőd van, akkor azt a cilindert le tudod csavarni és később másik belsőnél fel lehet használni.
gergo5991: nekem lidiből csak régről bringás boxerem van, meg mezem, hozzák az árban hasonló decathlonos szintet, úgyhogy jók, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért elég szomorú, hogy egyesek, főleg, hogy kerékpároznak, hogy vélekednek a betétes nadrágról. Engem pl. rohadtul nem érdekel, ki mit szól be rá, főleg nem a hájpacni autósoktól szoktam ezt felvenni, mert az a lényeg, hogy 150 km után sem sajog a seggem, meg nem kell kicsvavarni belőle az izzadtságot, meg nem dörzsölődik ki a combom...
-
törölt tag
válasz #16729600 #31650 üzenetére
Hidd el, hogy barmilyen kenyelmes nyerged van, hosszu tavon muszaj a betetes gatya, mert szetmegy a segged, meg zsibbadni fog az egesz. Meg nem tul egeszseges, ha rossz helyen nyom tompitas nelkul. A hurkapalca szelessegu nyergek meg nem divatbol olyanok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #16729600 #31657 üzenetére
Egy nyereg nem attol lesz jo, ha szeles, mert lehet nekem keskeny a popóm, akkor egy szeles nyergen mar rossz helyen tamaszkodik az egesz testsulyom, azert a nepek ne hajitsak el az outi nyergeket, mert semmi gond nincs veluk, csak mindenkinek meg kell talalni a neki megfelelot. En pl. most csepel puhos nyerget hasznalok, ami a nepek tobbsegenek 5 meter utan szetcseszi a segget, en meg siman letekerek vele 150 km-t.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Runner_fxr #31921 üzenetére
Én legszívesebben az össze eddig csinált kerékpáros létesítményt átadnám a gyalogosoknak, a járdán való kerékpározást tiltanám és az úttestre terelném le, ott nagyforgalmú főútvonalon kerékpársávot vagy nyomot hoznék létre, amire ráparkolást pl. szigorúan büntetném, hasonlóan a járdán kerékpározáshoz.
Miért tenném mindezt? Mert a különvezetett kerékpárút életveszélyes, az összevont járda és kerékpárút a gyalogosokra nézve veszélyes, a kerékpárosok így nem szoknak le a járdázásról, mivel sok helyen oda vannak felterelve, az autósok szemében így sosem lesz egyenrangú félként kezelve a bringás társaság.
-
törölt tag
válasz wwwolfman #32714 üzenetére
Multkor egy ilyen fasznak korbehajtogattam a tukreit, nekem megeri visszaszivatni, ertem, hogy van aki vedi a segget es nem megy bele konfliktusba, de ebbol csak az jon le ezeknek a faszfejeknek, hogy nyugodtan csinalhatjak ezt masokkal is. Aztan amikor osszefutott velem egy ilyen, bealltam kozvetlen ele, leszalltam a bringarol es megindultam fele az ulakatot lobalva, egyszerre sirt a szaja, hogy hivja a rendort. Haromnegyed ora mire kier egy jaror, addigra fejbeverem, bedobom a csatornaba a sluszkulcsot es mar otthon is vacsizok, mire egyaltalan kierkeznek a rend buszke orei. Azonositani meg rendszammal, szemelyleirassal, fotoval felszerelkezve se tudtak multkor egy autost, akkor engem, hogy talalnanak meg...
-
törölt tag
válasz Because #32718 üzenetére
Mondom, van egy ugyem, 4 szemtanu, rendszam, pontos szemelyleiras, foto az elkovetorol. Hatarozat kijott, hogy nyomozati eszkozokkel nem deritheto ki, kiaz. Akkor egy maszkos, szemuveges bringast, hogy talalnak meg? Nagyon gyopan mukodik a rendorsegunk, ezert felesleges barmilyen ugyben is oket ertesiteni, mert ha talalsz egy hullat valahol, akkor a vegen te leszel az elsoszamu gyanusitott.
Amugy az ilyen agresszorokkal, akik direkt radbasszak az autojukat, nem lehet szot erteni, ezek ebbol nem ertenek, ha mindenkit nyugodt modszerekkel ra lehetne vezetni, hogy baromallat, akkor megis miert vannak annyian racsok mogott.
Volt esetem, mikor a ketszerakkora kopaszbmws kiszallas utan egybol elkezdett utni, elotte azert meg kozuti veszelyeztetest is vegivittek meghozza haromszor. Ott volt a kezemben eszkoz, hogy ledurjam a foszert es nem tettem, mert akkor a vegen engem vesznek elo. Ez az eset volt az utolso, hogy biztam a rendorsegben. Ezutan barmi ilyen van, akkor megvedem magam, olyan szintig, hogy ne legyen kepes utanamjonni, aztan talaljanak meg. Nem fognak.
Nemreg gyalog alltunk a felesegemmel a zebranal, egyik oldalrol elengednek, lepnenk le, masik savbol nyolcvannal elhuz elottunk a kocsog es meg a kozepso ujjat mutatja meg kiabal kifele, ugyanez a foszert, ugyanezt megcsinalta harom honappal ezelott. Ha megegyszer ezt csinalja beallok ele, remelhetoleg satuzik es kiszedem az autobol es a fejevel verem ki az osszes fenyszorojat a kocsijanak. Azert, mert az ilyen csak ebbol ert, meg kell alazni ahol lehet, mert azthiszi, hogy a hitelbol vett fosa jogot ad arra, hogy agresszivoskodjon, mert tonna vas van korulotte. Csak alt. ezek az emberek tohonya parasztok, akiket egy allassal ki lehet fektetni. Kettot lep feled, mar liheg. En meg fogom vedeni a csaladom es magamat is, ha kell akkor erelyesen fellepve.
-
törölt tag
válasz tatabike #32740 üzenetére
En addig az esetig (bmwskopasz) tartottam magam ahhoz, hogy mindig feddhetetlen, torvenyes legyek mindenben. Apam rendor volt, illetve van par rendor ismeros is, tehat nem a gyulolet szol belolem, hanem az a tapasztalat, hogy egyszeruen mar szarnak bele mindenbe, ami nem arrol szol, hogy kijojjon a csekk, hogy mennyit fizessek be.
A bmws esetnel meg a nyomozo mondta, hogy ha hagyom magam sulyosabban megveretni, akkor komolyabban foglalkoznanak az esettel. Ezek utan en nem fogok rendort hivni, ha valaki az autojat "fegyverkent" hasznalva veszelyeztet engem vagy barki mast, hanem elintezem helyben. Mert ugye egy tonnas jarmuvet is lehet fegyvernek tekinteni, ami ellen onvedelemmel elhetsz.
Itt nem azokrol az esetekrol beszelek, amikor valaki figyelmetlen es azert kerul kozel hozzam, hanem amikor egyertelmuen kiderul a szandekossag. Rengeteg ilyen kameras felvetelem is volt, amig megvolt a gopro.
-
törölt tag
válasz razzorr #32745 üzenetére
En sem megyek bele verekedesbe, de ha megutnek vagy rugnak, akkor ezentul leverem a csavot es nem fogom merlegelni, hogy a rendorseg, hogy biralja el az esetet, mert nem is hagyom, hogy utana megtalaljanak.
Because: majd akkor is remelem ezt gondolod, mikor bajban leszel te vagy a csaladod es varod a rendort, de az egy ora mulva se lesz sehol, teged vagy szeretteid pedig olyan serelem er, amirol utana azt fogod gondolni, hogy barcsak ne vartam volna a kekekre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Srácok, kellene a segítségetek, ismerős kérte, hogy segítseg bringát venni neki, de akad egy gond, neki mtb kell (bár amit szeretne inkább cyclocross, de azok marhadrágák neki) és én ugye megragadtam az outinál meg a fixinél.
Lehetőleg új kéne és 100 ezerig, tudom lehetetlen küldetés, de nem kellenek extrák, nem lesz vele erdőben lesiklás meg ilyenek. Valami ötlet?
-
törölt tag
válasz D.Orion #32766 üzenetére
mtb, csak azért írtam a cyclocrosst, mert amit ő szeretne, ahhoz jobban illene szerintem, de azok árban elég messze vannak az ő elképzeléseitől.
Valami ilyesmit tudok elképzelni neki. http://bikemag.hu/shopping-guide/cube-aim-disc-26-mtb-kerekpar
-
törölt tag
Mondjuk egy Gipi A40-es felni és Conti SS+ párosítással 8 db leszedőt kell vinnem, mert öt eltörik mire lejön és kb. másfél óra, ha nincs szappanosvizem vagy wd40 Azzal inkább hazatekerek, amúgy se jön le sose a felniről.
amúgy öntapadós folt + CO2-es patron vagy tartalék belső, városban még nekiállok foltozni, de 140 kilométer után a tűző napon felejtős
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gergo5991 #33042 üzenetére
Tudod milyen, amikor 11 baros elso gumi durrdefektet kap, te meg haladsz negyvennel? Ne probald ki, foleg ne sisak nelkul. Vagy mikor oldalrol beledcsapodik egy auto, mert nem adja meg az elsobbseget. Ezek egyiket se tudod rutinnal elkerulni, max. ha otthonhagyod a bringat.
-
törölt tag
válasz Maximum1 #33146 üzenetére
Amit vagok az mar a defektvedo reteg. A lenyeg, hogy pl. felfujt belsot igy sem ertem el, mikor meg a kereken volt.
http://5sgif.me/1w3kf1k[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz D.Orion #33166 üzenetére
járdán bicajozni < minden más, a tiltótáblákat meg el kell tüntetni, ettől függetlenül a fánkzabálók jórésze rosszul értelmezi a kresz és más jogszabály egyes pontjait, pedig nekik ez a munkájuk... az a vicces, amikor még a szabsért. előadó sem tudja jól a szabályokat
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz anorche1 #33173 üzenetére
Es az alkalmazlansagba beletartozik az is, hogy tiltotabla van? Erdekes mod gyalogolni gyalogolhatsz barhol, ergo lakott teruleten kivul az uton is, persze ugye menetirannyal szemben, ami azt is jelenti, hogy tolhatod magad mellett a kerekpart. Tehat a torvenyalkoto szemeben veszelyesebb az uton egy bringa szelessegnyi helyet elfoglalni, mint egy ember+bringa szelesseget.
-
törölt tag
válasz D.Orion #33183 üzenetére
Igen, jogos, kerekpart tolva jobb oldalon kell haladni, de akkor miert balesetveszelyesebb a kerekpart hajtva haladni, mint azt tolni. Ahol nincs jarda es tiltva van a kerekparozas, akkor ott teleportkapu van? Pl. negyes azon szakaszan amig elersz a negyvenesig pestrol.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz D.Orion #33183 üzenetére
Ja a kresz ertelmezeses dologhoz meg annyit, hogy nem feltetlenul ugy kell ertelmezni, ahogy te ertelmezed, hiaba mindenki ugyanazt a szoveget olvassa. Ha igy lenne, akkor nem kene annyi jogaszt alkalmazni az orfknal. Bar nekem anno biro javasolta, amikor perelni akartam a rendorseget, hogy ha igazam van, akkor se lesz igazam a rendorseggel szemben, sosem.
De a lenyeg akkor is, jarmuvel jardan nem hajtunk, tehat kerekparral sem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Viszonylag jó cikk. http://www.origo.hu/itthon/20140905-veszelyes-a-jardan-kerekparozni-varosban.html
-
törölt tag
Ma majdnem összeverekedtem egy szolgálaton kívüli rendőrrel, mivel védett úton közlekedtem, ő kis utcából kikanyarodva majdnem átment rajtam és még ő kurvaanyázott meg mutogatott nekem, hogy miért nincs rajtam láthatósági mellény, mert nem látott. Szemtől szembe már nem volt olyan nagy a pofája, meg a rendőrigazolványával védekezett... Mondtam az nem véd meg, hogy beverjem a pofád...
-
törölt tag
válasz beleszólok #33359 üzenetére
átengedem a gyalogost az zebrán, megadom az elsőbbséget, elengedem a buszt a kamiont, ha gyorsabb, de pl. ha nincs keresztforgalom, nem állok meg a pirosnál. Van felelősségbiztosításom, hordok sisakot, jobban ismerem a kreszt, mint az autós ismerőseim. Ennyit rólam. De ha egy csávó elcseszi és nem, hogy visszahúzódna a szaros kocsijába, hanem nekiáll pampogni, annak nekimegyek.
Többieknek írom, hogy volt már esetem 120 kilós 185 centi magas béemvéssel, én 175 centi vagyok és 60 kiló. De ha beleszaladok egy ilyenbe és elvernek, az már az én bajom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zola007 #33361 üzenetére
Én is hasonló vagyok és nem érzem magam pszichopatának. Nagyon sok mindent elviselek nyugodtan, de ha belémkötnek olyan esetben, mint amit előbb leírtam, akkor az nagyon fel tud mérgelni, főleg mert tudom, hogy ezek azok az emberek, akik direkt centizgetik meg csesztetik a bringásokat.
-
törölt tag
válasz beleszólok #33364 üzenetére
Láttad a legutóbbi youtube-os sikersztorit a Dózsa Györgyön? Ma is egy bmw-s direkt behúzta a busz mellé, hogy véletlen se tudjak elmenni, persze eltudtam, de van néhány ilyen önkéntes rendőr, aki azthiszi, hogy neki kiváltság az úttest, mert megbírt venni hitelre egy autót.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest