Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz gergo5991 #254009 üzenetére
A 80% assembled rész jön egy nagy dobozban, a többi alkatrész meg külön-külön
Vicces lenne, bár én sem röhögnék.Nekem is elindult a bike24-es Trail3 SL, már kezdtem aggódni hogy nem történik semmi egy hete, de ma elkezdtek forogni a fogaskerekek végre. Kiváncsi vagyok mennyire lesz szétszedve.
-
zsocy
őstag
válasz TayRol #254247 üzenetére
Megkérdezhetem honnan rendelted a bringát hogy ilyen állapotban jött? Többen is rendeltünk most Cannondale-eket, remélem a tiéd egyedi eset csak.
Gyorsszárat rugó nélkül is lehet használni de érdemes pótolni. Szerezni meg szerintem egy környékbeli szervízből tudsz könnyen és gyorsan. -
zsocy
őstag
válasz Napfénysüti #254344 üzenetére
Nekem Magene S3+ van a bringán, egy speedre egy pedig cadence-re állítva. Tipikus fire and forget cucc, felrakod és működik. Néha elemet kell cserélni, akkor szól, Garminnal tökéletesen megy együtt, de a Zwifttet is ilyennel hajtottam még az interaktív görgő előtt, laptoppal is megtalálták egymást. . Bt és Ant+ is működik, vizet annyira bírta amennyit adtam neki. Egyenesen Aliról vettem még 2020-ban, azóta mér. Ha ma kellene megvenném újra.
-
zsocy
őstag
Jó képek, szép terep, szép bringák! Olyan szivesen mennék én is ilyesmire, de sejtem hogy kevés lennék oda, mások játékát elrontani pedig nem szeretném. A képek alapján most már biztos is vagyok ebben, ilyen szép szikár szőrös hegyi rablók közt nincs keresnivalóm
Addig is a topik betonosabb felének itt egy országútis kép, ami már majdnem gravel annyi kosz lett ott felhordva.
A kormány azért áll így mert az ott egy elég combos lejtő/emelkedő vége, így is majdnem leborultam fotózás közben
-
zsocy
őstag
Tegnap végre megjött az új játékszer a bike24-től. Már épp kezdtem volna aggódni hogy elveszett amikor értesítés nélkül kihozták Akkora dobozban küldték mint egy ház, de minden szépen alaposan be volt csomagolva.
Összerakni könnyű volt, ahogy nézem használták a zsírt is ahol kellett. Az egyetlen hiba amit észrevettem hogy a hátsó gumit fordított forgásiránnyal rakták fel, azt majd megfordítom. Rádobtam a régi kétoldalas pedálom és a Garmin mountot a lámpákkal. Van rajta egy Garmin szenzor az első kerékagynál, azzal egész sok adatot el tud küldeni a saját Cannondale appjába. 30t tányér van elől, és 12 sebis kuplungos Deore váltás van rajta, azzal szerintem nem lesz gondom, a 30t-t lehet cserélem majd (szigorúan Alis ) 34t tányérra. Ja, és lekapartam minden figyelmeztető matricát róla, a féktárcsáról is nehogy kiderüljön mekkora mugli vagyok
Tekerni sokat nem tudtam még, csak elgurultam a fagyizóba rajta, ez alapján szépen gurul, egyben van a gép, de persze ez nem mutat még semmit. Talán hétvégén már mehetek, bár itt épp mindent letarol a vihar a környéken.
Szép a bringa nagyon, remélem jó is lesz majd, és tudom is sokat tekerni.[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
Tegnap végre kicsit hosszabban is ki tudtam próbálni a Cannondalet a Velencei hegységben, felmentem az Ingókövekhez, aztán az Angelika forráshoz. Volt sár is, homok is, meleg is, derékig érő fű is, köves részek is. Az erdőben a pára, a köztes részeken meg a tűző nap annyit kivett belőlem hogy az Angelikától már nem mentem fel a Likas kő felé, rövidítettem, elég volt így is.
A bringa nagyon jó, sokkal jobb mint én
Sokszor az volt a gond a lefeléken hogy nem mertem elég gyorsan menni, nem voltunk elég bátorak és elsüllyedtem a homokban vagy becsúsztam a vízmosásba. Ahol elengedtem ott a bringa megoldotta, és elment.
Így is lett néhány PR, ami jó jel, fürge gép ez.
Mászni meg sokkal jobb vele, 30t elől, 11-51 hátul, és nem akar mindig egykerékre állni.
Aszfalton viszont nem az igazi, a 25 tartható vele, de nem szereti, és én sem. A tókör részen így is előzgettem a turistákatLábas képet is csináltam az Ingóköveknél, épp jött egy terepfutó lány, látta hogy ott pózolok, kérdezte hogy lefotózzon, de mondtam hogy nem, olyan kép kell amin a lábam is meg a bringa is rajta van, hát elég látványosan elhátrált tőlem ezután
Van még mit kitapasztalni a levegős telóval is, még nem lőttem be magamra, és szerintem sokszor felütött.
Ha jól látom ezen sima autós szelep van. Van digitális nyomásmérőm és kompresszorom is, akkor is kell egy teló pumpa? -
zsocy
őstag
válasz MPowerPH #255479 üzenetére
A Wilierem endurance geos alap karbon bringa, és M-es méretű kellet. Lemértek a boltban, ez a méret jött ki. Ez outiul 54-es méret. Én is kb 176 cm magas vagyok, de a lábaim rövidebbek mint az átlag lábhossz, karhosszom az "normális". Ha tényleg vennél valamit menj el egy boltba, engedd hogy kényeztessenek, méregessenek
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
A ponyvát mozgatja majd a menetszél, akkor is ha nagyon szorosan meghúzod, egy picit biztos mozog majd. Az a kis mozgás szépen leszedi majd a fényezést, vagy legalábbis megmattítja. Ha a bogaraktól félted a fényezést akkor ne akard lecsiszolni egy sokkal durvább anyaggal szerintem
5 perc letakarítani a bogarat a bringáról, vonóhorgos tartón annyi sem, mert ott nem megy rá semmi.
Én a Wiliert a tetőn viszem, de még nem találta el úgy semmi hogy lepattant volna a lakk róla. A bogár meg lejön mosószerrel és vízzel. -
zsocy
őstag
válasz Csokicsibesz #255931 üzenetére
Az ilyen felütésekre nem lenne jó valami ilyen insert? Mert gondolom tubeless a rendszer mindegyikőtöknél, ha ilyen alacsonyak a nyomások.
Én is szeretném majd átalakítani, de én nem 80 kg vagyok hanem inkább 100, nekem fokozottan figyelnem kell erre a felütésre. Most is fosok tőle, pedig most még nyomás is van -
zsocy
őstag
válasz hentes555 #257418 üzenetére
Nekem is ugyanez volt az utolsó két gumicserénél, van egy látható hupli, és sehogy sem tudom kiszedni. Gurulásnál is érezhetően ütemesen döcög. Még nem jöttem rá a megoldásra, maszíroztam jobbra balra, de ugyanúgy szar.
Ivana, mennyire kell túlfújni? Városi és monti gumik az elkövetők, gondolom azért ne menjek el 7 barig mint az outinál?
-
zsocy
őstag
válasz haiduo82 #257696 üzenetére
Ilyen Cannondalet vettem én is nemrég, innen rendeltem. Nagyon jó bringa, eddig az én amatőr szintemen bármivel próbálkoztam simán és röhögve bírta. Csak ajánlani tudom én is, atombiztos dobozban érkezik, könnyű összerakni, jó vétel igencsak!
Srácok, jjeahh medvék közt bringázik minden nap, szerintetek egy két dakota meg tudja félemlíteni?
-
zsocy
őstag
Azt tudom hogy jól nyomod, de szerintem te sem fogsz egy seggel letekerni 9 órát.
Szerintem pont egy balcsikörnél nem annyira számít az üzemidő, szinte biztos hogy meg fogsz állni legalább egyszer egy ebédre valahol. Viszel magaddal egy powerbankot, arról akár vissza is töltheted közben. De még menet közben is mehet a töltés, gumival rácsattintod a powerbanket és tekersz.
Szerintem egy kicsit túl van misztifikálva az üzemidő kérdése. Aztán lehet tévedek.
Nekem Edge Explore van, 3 szenzor, 1 radar plusz az óra a karomon, de még sosem merültek le alattam. Ok, egynapos balatonköröm még nem volt -
zsocy
őstag
válasz -=RelakS=- #258299 üzenetére
Szerintem ha hivatalosan akarod kidobni a gumit akkor hulladékudvarban leadható. Legalábbis autógumi tuti leadható ott napi 4 db, évi max 8, gondolom a bringáét is beveszik.
-
zsocy
őstag
Látom mindenki Karoo2 lázban ég, de hátha másokat is érint.
Volt kérdés nemrég hogy mit csináljunk a használt bringa külsőkkel. Én akkor is mondtam a hulladékudvart, de biztosat nem tudtam mert csak az autógumit kérdeztem.
Tegnap megkérdeztem a bringa gumit is az ott lévő embertől, azt mondta hozhatom azt is. Alkalmanként 2 db külsőt, de azt mondta ha több van akkor naponta hozzak 2-t, mert annyit mindig átvesznek. Nálunk a Deponia kft viszi ezt, ezért ez rájuk biztos igaz, a többieket nem tudom, de azt hiszem a törvény szerint járnak el.közszolgálati perceinket hallották
-
zsocy
őstag
válasz Napfénysüti #259151 üzenetére
Nem rózsaszín volt az a bizonyos replika Pinarello? Mert akkor itteni a kolléga
-
zsocy
őstag
válasz andrisbandi #259223 üzenetére
A narrow-wide tányérról nem nagyon esik le a lánc. az meg csak egy ajánlás, gondolom a Shimi csak azokban a méretekben gyárt abban a szériában, ezért ezeket is írja rá.
Amire felmegy a 30t arra felmegy a 34t is, ez tapasztalat, ilyen cserét már csináltam. Ezt a 34t-t tekertem is hátra már sokat, soha nem esett le a lánc róla. -
zsocy
őstag
Tudom hogy itt az ilyesmi vasaknak nincs nagy divatja, de gondoltam bedobok egy ilyet is, hátha. Kész lett (megint ) a cro-mo True Temper csöves Trek, full 950-es XT szett van rajta minusz az agyak, előre meg kalandvágyból betettem ezt az alu Mosso villát.
11.2 kg így ahogy a képen van, kitámasztó, pedál, lámpa, minden rajta.
A villa színe nekem sem igazán passzol, de a bringa az valami állati jó lett így, tök jó használni rövid városi utakra, vagy akármire igazából. Építeni is móka volt, jöhet a következő project![ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
Jöttök itt a BalatonFondós doppinggal, hát azt én is végig doppingoltam! Megettem menet közben egy zacsi szőlőcukrot, és a vége felé amikor már eléggé elfáradtam találtam egy hölgyet aki mögé beálltam. Na az a látvány, az doppingolt rendesen, nem akartam lemaradni róla egy percre sem
Én kérek elnézést
-
zsocy
őstag
Van aki eladja az új Cannondale-jét, van aki meg tekeri
Rohadt jó ez a bringa, felkerültek az Esi markolatok a régi gépről, így a tenyerem sem nyomja, és ideiglenesen felraktam a 34t hajtást is a régi bicóról, így már valamennyire haladni is lehet vele. A kormány szerintem picit széles még, de vágni csak akkor akarok ha már biztos vagyok benne.
Egyébként élvezem a gépet, jó választás volt.Bocs a nem hajtás oldali lábhiányos képért, tegnap ennyire tellett
-
zsocy
őstag
Köszönöm mindenkinek, lassan szokjuk egymást a géppel.
Országúti a másik, lehet azért zavar a széles kormány, de ezért sem estem neki még nehogy túl sokat vágjak le belőle. Alapvetően jó, csak azt vettem észre hogy alapból beljebb fogom pár centivel és eléggé érzem a könyököm és a vállam.
M-es a bringa, a tubeless pedig a tervek közt van, de egyelőre ezzel a setuppal sincs bajom, nálam többet tud még bőven.mauimagic, stickermajom, sajnos ez a teló egyik sem azok közül, ez egy Judy Silver TK
Ez az első levegős telóm, tuti nem állítottam még be jól, de rugózik így is szépen és legalább átütős. Én elleszek ezzel is úgy érzem. Ja, és a bringa sem a Scale, ez egy Trail 3 SL.Hasaggymeg, én is szeretem ha tiszta a bringa, ezen pl. a képen is állt a finom fehér por, otthon le is törölgettem gyorsan Ha tiszta a gép, jobban is működik
-
zsocy
őstag
Mi ezt a kört csináltuk meg 2 éve, és a végén másztunk fel a Kékesre. Lehetett volna több csúcs is benne, kibővíthető a Galya-tetővel, de ennyi is elég volt. Az útminőség mindenhol elfogadható volt, én legalábbis nem emlékszem hogy nagyon zötykölődtem volna a Wilieren.
75 km volt az egész, a Parádsasvártól Mátraházáig tartó folyamatosan emelkedőn mászás pedig szépen megágyazott a Kékestetői csúcstámadásnak
-
zsocy
őstag
válasz zsamiatt #260020 üzenetére
Magyarországon van egyáltalán igazi mérges kígyó? Szerintem a jártabb utak mentét elkerülik ezek az állatok, eleve nem keresik az ember társaságát. Ha meg tervezed hogy annyira behatolsz az ősi vadonba, vigyél valakit aki kiszívja a mérget. A harapás helyétől függően még akár jó buli is lehet
-
zsocy
őstag
válasz itouchfan #260153 üzenetére
A Lizard Skins DSP az marja jó bandázs, az enyémen is az van, bírja a strapát. 4 feltételedből 3-nak meg is felel, vagyis vastag, párnázott, fekete (is van), de nem olcsó az biztos. Ettől függetlenül ajánlom.
ESI markolatot újabban hetente rakok fel és szedek le, ha van kompresszorod akkor sima ügy, mert aláfújsz, de ha nincs akkor izo alkohol vagy legalább szappanos víz alá, és simán lejön. Kis fecskendővel alá tudsz nyomni bármit, vagy óvatosan megemeled a szélét, nekem a sokadik emelést is bírta.
-
zsocy
őstag
Nekem külön tetszett az a gyíkos végzáró, érdekesnek tűnt Persze nem ezért vettem ezt, hanem mert kényelmeset kerestem, és olyat ami nem olyan csillogó mint a legtöbb diszkós Supacaz. Ami szintén jó bandázs, csak a színvilág nekem nem tetszik.
Amúgy én külföldről rendeltem, akkor lehet pont valami akcióban is volt mert nem emlékszem hogy ilyen rémisztően drága lett volna mint most. De ha újat kell majd vennem valószínűleg újra ezt veszem, mert jó.
-
zsocy
őstag
Teljesen felhasználás és kéztípus függő mennyit bír. Én nem markolászom és nem nagyon csavargatom, plusz kesztyűben tekerek, nálam még nyoma sincs a kopásnak. Két éve van fent a bringán. Sajnos messze nem tekerek annyit mint itt sokan, és az is eloszlik a gépek között, de azért olyan 3000 km-t mentem már vele.
Sőt, görgőztem is most télen, ami bármelyik bandázsnak a halála mert lemar mindent az izzadtság. -
zsocy
őstag
válasz Maximum1 #260178 üzenetére
Jó, hát így feketében tényleg nem diszkó, hanem teljesen normális, de azért tudnak ők durva színeket is Ez most ráadásul akciós is náluk.
MPowerPH, kávét hogy főzöl a parton? Egy bazi nagy powerbankkel? Vagy a kocsid tud áramot adni a főzőnek (V2L)? Ha igen, az nagyon menő lenne
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz ZolkoW #260199 üzenetére
A 3in1 csak vicc volt, itthon a használt üzleti vonalon mozogva van egy felújított Jura Impressa S9-em, nekem az bőven jó. Jártam a kávés topikban, ne is kezdjük
Sőt, ne kávézzunk tovább, inkább bringázzunk. Tessék egy kezes-lábas kép a Bence hegyi kilátótól a tóra.
Látszik a képen a Lizard Skines motyó is, tényleg nem használódott még el 2 év után.[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz andrisbandi #260813 üzenetére
Nekem ilyen adalpterből a Shimano féle (sm pd22) van egy 520-as pedálon, de nem szeretem. Valahogy sosem úgy áll ahogy kéne és olyan furcsa érzés rálépni is. Nekem jobban tetszenek a "rendes" kétoldalasak, mint amilyen az eredeti kérdésben is volt.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
Srácok ne csináljátok ezt velem, most vettem a jó kis Cannondale montit, tökre élvezem, de csak MT200-as fék van rajta... erre meggyőztök hogy az szar, és a topik hatására már nézegetem is az M6100-as szettet rá
Az létezik hogy ez ennyivel olcsóbb bike24-ről (49K szállítással) mint az itthoni (60K szállítással) boltokban?
-
zsocy
őstag
válasz SpaceKombajn #261248 üzenetére
Gratula hozzá, mondjuk nekem 2 piros bringám is van, mert ott van mellette a Wilier outi is, az meg egyenesen tűzpiros Plusz ott van még a bordó Bianchi is, de az most szerelés alatt pihen...
Én kb. ugyanezeket érzem amiket te is, jó kis tank ez, átmegy bármin. A gyári markolat az iszonyú volt, nekem már ESI Chunky van fent, azt megszoktam és szeretem. Furcsa módon a gyári ülés viszont tök jó, párnás gatyához és sima rövidnacihoz is.
A gyári első 30-as lánctányért is lecseréltem már egy 34T-re, így nekem jobban tetszik a tekerés addig is amíg eljutok a hegyig, de még fel tudok mászni bárhova.
Upgrade terv még a tubeless, meg ezt az mt200 féket is le kellene majd cserélni, de ezek szerintem a következő szezonra maradnak, most csak élvezem a kevés időmet amit bringán tölthetek.Neked is sok örömet az új bringádhoz!
-
zsocy
őstag
válasz Hasaggymeg #261296 üzenetére
Ahová "szoktam" menni a velencei hegységben tekerni , az nálunk is így néz ki idén nyáron mint az utolsó képen. Nekem múltkor meg is fogta a kerekem, szerencsére csak egy felfelé mászáson, de lecsúsztam az oldalán és szó szerint eltünt a kerék Nem estem el mert lassan mentem. Ezek a nagy viharok mindent elmosnak.
-
zsocy
őstag
válasz parandroid #262107 üzenetére
Olajsaras hajtást írt, az az amikor úgy kell lekaparni a ganyét a hátsó görgőkről egy kis bottal, és hasonló mókák. Na annál szerintem is gyorsabb a waxolás
Eleve jó állapotú és alapvetően tiszta bicón lehet ilyen gyors a tisztítás , újrakenés, mint amilyen a tiéd is lehet, de amiket én láttam azok nem ilyenek voltak. -
zsocy
őstag
válasz nemeth989 #262504 üzenetére
Én is tetőn szoktam vinni a Wilit, nem kell semmire figyelni szerintem, csak arra hogy jól legyen minden rögzítve, meg persze hogy nehogy bemenj parkolóházba vagy mélygarázsba. A bogarak úgyis rátapadnak, de az simán lemosható. Én vittem szakadó esőben is, nem lett semmi baja semminek. Rögzítés, és semmi száguldozás, ennyi.
Füred környékén volt idén a BalatonFondo, szerintem a rövidebb táv egy elég jó tekerés lehet, talán kicsit hosszabb mint 1.5 óra, de anya és a picik is boldogabbak ha apa jókedvúen, lefáradva ér haza
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz dom1n0 #262891 üzenetére
Mondjuk 50-nél már kicsi az esélye hogy szerencsésen ess, az már nem az a tempó. Persze el lehet dőlni álló helyzetben is, bevered a fejed egy kőbe és ott is maradsz....
Fulton, a NaviGate kör előtt mindenképpen cserélj elemet a szenzorban, ez a fel-le csatlakozás ez fura. Mondjuk nekem a kínai Magene cuccok sem csináltak ilyet, ha lemerült, kikapcsolt.
A Di2 pedig nem úgy merül mint egy lámpa, hetekkel előtte látod hogy fogyogat, azért annyi idő alatt csak eszedbe jut hogy töltikézni kéne. Aztán ha 10% alá merül akkor lekapcsolja az első váltót. A hátsó megy tovább, hazáig elmész azzal is. Igazából még 1 hónapig elmész a 10% töltéssel. Ki van ez találva hidd el.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz jjeahh #263080 üzenetére
Na, ha nekem beraknának egy "análizálót" lehet én is beletekernék a 90-be
Hétvégén elmentem a BuBán a balcsihoz, de hazafelé már vonattal jöttem Fehérvárig. Úgy megütött a meleg hogy csak pislogtam. Max respect azoknak akik 90 km-eket tekertek ebben az időben. Nekem 70 lett az egész, de azt hittem már sosem érek haza...
-
zsocy
őstag
válasz parandroid #263111 üzenetére
Jaja, Garminnal próbáltam megtervezni az utat Akarattyán belül a Nánásiéktól a kilátóig. A vége az lett hogy telóval a kezemben tekertem azt a pár km-t, a Garmin meg bekaphatta
Ezek szerint a Karoo is vicceskedik. Csak azt nem értem hogy már a kettővel ezelőtti telómban is 10 másodperc volt egy út tervezése, ezekben a drága holmikban meg katasztrófa.[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
-
zsocy
őstag
válasz Fifaisshit #263371 üzenetére
Nagyon erős és jó minőségű a gyári gumija, nekem már több mint egy éve fent van és semmilyen jelét nem mutatja a fáradásnak. Csak az emberben bemne van a para amikor egy ilyen nagy értékű valamit egy gumidarabbal rögzít.
Egyébként gratula hogy csatlakozol a Varia egyházhoz, meg fogja változtatni a bringázásod, az biztos.
Legjobb upgrade-em volt az utóbbi időben. -
zsocy
őstag
válasz parandroid #263391 üzenetére
Ha egyszer tényleg veszel ilyet arra majd figyelj hogy az 515-ös Varia elvileg nem StVzo szabványú, mert villog. A német szabványt az 511-es tudja. Nem tudom mennyire figyelik ezt nálatok a rendőrök. Mondjuk villogás nélkül azért veszít a tudásából szerintem.
-
zsocy
őstag
válasz semmiho #263660 üzenetére
Erről lekaparta az ember a festéket? Tényleg megéri ezt megcsinálni, mennyit nyerhetett vele? Amúgy brutális egy bringa, részemről max tisztelet az őrülteknek!
Strava szerint itt garázdálkodik Fehérváron, lehet látom is majd tókörön, póló meg sisak nélkül, a súlycsökkentés jegyében -
zsocy
őstag
válasz jjeahh #263881 üzenetére
Spica volt az első okostelóm, szerettem, de ha ma azt kellene használni lehet nem lennék boldog... Autóban pedig az irány szerintem a Tesla, ott sincs már szinte semmi gomb, aztán ha valamit állítani akarsz a menüben bekapcsolod az autopilotot, addig elviszi az is szépen.
-
zsocy
őstag
Tudom, nem karbon, gyári olaj van a láncon, ülést sem vettem rá, és purhabbal sem fújtam még ki, de olyan szépek voltak ma délután a fények hogy le kellett fotóznom
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Hasaggymeg #265573 üzenetére
Nem kell hogy az egész bringa eldőljön, elég ha eldobod a Garmint
Múlt héten tekeregtem picit a hegyen, és belefutottam egy nyájba. Szerencsére itt a Velencei hegységben nincsenek kutyák, vagy csak nem jöttek ide, de egyből bevillant amit Jjeahh mond mindig, hogy most megesznek. Parás 5 perc volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest