Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsocy

    őstag

    Tegnap végre megjött az új játékszer a bike24-től. Már épp kezdtem volna aggódni hogy elveszett amikor értesítés nélkül kihozták :) Akkora dobozban küldték mint egy ház, de minden szépen alaposan be volt csomagolva.
    Összerakni könnyű volt, ahogy nézem használták a zsírt is ahol kellett. Az egyetlen hiba amit észrevettem hogy a hátsó gumit fordított forgásiránnyal rakták fel, azt majd megfordítom. Rádobtam a régi kétoldalas pedálom és a Garmin mountot a lámpákkal. Van rajta egy Garmin szenzor az első kerékagynál, azzal egész sok adatot el tud küldeni a saját Cannondale appjába. 30t tányér van elől, és 12 sebis kuplungos Deore váltás van rajta, azzal szerintem nem lesz gondom, a 30t-t lehet cserélem majd (szigorúan Alis :DDD) 34t tányérra. Ja, és lekapartam minden figyelmeztető matricát róla, a féktárcsáról is nehogy kiderüljön mekkora mugli vagyok :)
    Tekerni sokat nem tudtam még, csak elgurultam a fagyizóba rajta, ez alapján szépen gurul, egyben van a gép, de persze ez nem mutat még semmit. Talán hétvégén már mehetek, bár itt épp mindent letarol a vihar a környéken.
    Szép a bringa nagyon, remélem jó is lesz majd, és tudom is sokat tekerni. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák