Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
válasz Tothgera30 #16918 üzenetére
[link] Van rá való, csak itt épp elfogyott. Ilyen egyszerű.
-
imyourfriend
őstag
válasz Tothgera30 #16920 üzenetére
[link] Ennél egyszerűbbet én nem ismerek.
-
syberia
veterán
-
pFEFErohni
tag
válasz Tothgera30 #17382 üzenetére
Na ez aztán az all -in - one.... Hatalmas videó!!!
ps4 Id: pFEFErohnii
-
rootkiller
őstag
válasz Tothgera30 #17382 üzenetére
Na de menjen már a csávó a k**va anyjába! Én aki úgy féltem a Cube-t a kátyúktól mint a tűztől most tiszta rosszul vagyok...
Artengo TR 990 Pro
-
Slownz
senior tag
válasz Tothgera30 #18265 üzenetére
Itt ni Egyébként az ára elég sokkoló, de kénytelen vagyok én is venni.
-
TripleB
senior tag
válasz Tothgera30 #18273 üzenetére
Nézz szét a bike-discount.de-n, hátha találsz. Jövő héten rendelünk.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
ludsimon
veterán
-
fpeter07
veterán
válasz Tothgera30 #21151 üzenetére
Azt a pólót talán néhány nap alatt fel tudom dolgozni.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz Tothgera30 #21880 üzenetére
Mali Kft forgalmazza a cannondale-t itthon, őket kell megkérdezni!
-
hoffman_
nagyúr
válasz Tothgera30 #22084 üzenetére
a legújabbról beszélsz? rendesen felszerelt gép, nem lehet rá panasz, árazástól is függ persze a dolog, de az alkatrészek elsőrangúak rajta.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz Tothgera30 #22086 üzenetére
ha nem is a legújabb, de már új szériás, az alkatrészcsaládok stimmelnek. ez egy elég komoly gép, nem okozna csalódást. én a cross mellé vennék egy ss-t, ezt a kona-t, a cross-t meg eladnám de hát mindenkinek más a preferencia
#22097:
a váz újonnan 300 euro, én 200-ért vettem. nem rendeltem, piszok szerencsém volt, az aprón találtam másfél hónapja, és megbeszéltem a tulajjal, hogy ne adja el, amíg megjön a fizum. vadiúj váz, csak egy-két szállítási festéksérülés van rajta. egy alleycat versenyen volt nyeremény, így került kicsiny hazánkba, amúgy egyelőre nem tudok még én sem senkit, aki foglalkozna itthon a forgalmazásával. berendelni kb dupla áron lehetne a vám és posta miatt, szóval nagyon szerencsés fogás volt, pláne így jóárasítva.
venember & Lasali:
ez a videó nagy kedvencem lett igen hamar, ezeket a behind the scene dolgokat viszont nem láttam még. köszi a linkeket, nagyon jók, ez a fékkar például tényleg nagyon odaver furcsálltam is, hogy ezeket meg tudják csinálni egy sima outi géppel, gyanús volt a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Tothgera30 #22101 üzenetére
cross-al azért el lehet lenni városban is, nem olyan széles az, hogy gondot okozzon. a legrosszabb, amit történhet, hogy két autósor közé vagy nem férsz be, vagy nem tekerhetsz tempót. de az amúgy sem egy életbiztosítás történet. én talán a 29er-re voksolnék, azért az egy másik dimenzió terepen, nagyobb élményfaktor, mint egy ss a városban. szerintem
-
hoffman_
nagyúr
válasz Tothgera30 #22103 üzenetére
akkor nem értem, miért akarsz egy komoly montit az eltulajdonítási faktor azért csak nem annyira durva, hogy bejönnek a lakásba, és kitolják... márpedig egy mtb-nek ott a helye, én bent tartom a bringát a lakásban, a második is bent lesz, és a harmadik is, de az még odébb van és durva logisztikát igényel Jorus linkelt anno egy képet, az egyik szobájában volt egy PC, mellette asszem pár hangfal és erősítő, és ezek előtt majdhogynem egymásra dobálva 4 vagy 5 bringa, na az adott az érzésnek egyébként ma már az ss-eket is ugyanúgy lopják, rájöttek, hogy azok is tudnak komoly értéket képviselni.
-
deicide
veterán
válasz Tothgera30 #22101 üzenetére
Eddig eszembe sem jutott, hogy városba, autók közé ne lenne jó bármilyen bringa. Hogyhogy széles? Úgy is én vagyok a szélesebb keresztmetszet, nem a bringa alattam, hogy elférek-e 2 autó között.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz Tothgera30 #22109 üzenetére
Hát, én akkor is túllógok széltében még a mountim kormányának szélességén is, mondjuk 90 kilósan ez előfordul, kisebb személy esetén érthető.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
hoffman_
nagyúr
válasz Tothgera30 #22109 üzenetére
egy jó bringa mindenképp kiszolgál pár évig, független a platformjától városba mtb az vicc, én sose értem. ha túra után/közben betéved, az még hagyján, van ilyen persze, de aki azt használja oda, azt sose fogom megérteni.
na jó, de ha 44 centi széles a csepel chrono kormány és mondjuk 50+os a vállszélességed, akkor aztán nem vagy előrébb
-
D.Orion
veterán
válasz Tothgera30 #22136 üzenetére
Annak a 3mm-es láncszemnek mi értelme van? A kutyám is eltépi.
-
syberia
veterán
válasz Tothgera30 #22136 üzenetére
Az a velotechnek a zárja nem nagy szám, ez sokkal biztonságosabb. A régi citadel lakatom törékeny balerina hozzá képest.
szerk: viszont 2kg ami nem előny ha húrcolászni szeretnéd, otthoni zárnak vettem
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Tothgera30 #22147 üzenetére
csak nekem nem jelenik meg kép?
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
gergo5991
őstag
válasz Tothgera30 #22152 üzenetére
-
belaazallat
addikt
válasz Tothgera30 #22214 üzenetére
Nem teljesen pontos, ez pontosabb: "Az első szám azt a nyomást mutatja a kar fő artériájában, ami a szív összehúzódásakor alakul ki (szisztolés vérnyomás)"
Részletek: [link]
Szerk: off
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
gergo5991
őstag
válasz Tothgera30 #22320 üzenetére
milyen cangát vettél?
én is venni akarok, de előtte el kell adni a régit, legyen zsé[ Szerkesztve ]
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz Tothgera30 #22449 üzenetére
Ha erősebb kell akkor a 3 kamrás A319 [link]
Ha meg tárcsa fékesbe kell ugyan az, akkor A317 Disc [link]
Mellesleg olcsóbbak is, mert nem hegesztett az illesztésük.(#22450) Stauffenberg
[ Szerkesztve ]
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz Tothgera30 #22453 üzenetére
Milyen indokot mondanak rá hogy a 719 et vedd?
Az a rigida szerintem elég gyenge konstrukció, nagyon lapos, ezek nem tartanak semmit sugár irányba, meg könnyebben csavarodnak.
Általában attól függ mennyire tudsz biciklizni hogy milyen erős felni kell, nem attól milyen úton mész. Valamint milyen technikákat raksz bele, vagy elugratsz -e a kis puplikról, csúsztatod keresztbe, sziklákról bucskázol át, rakod le lapra.
Az hogy zúzott köves, nem jelent semmit, ott egy extra light verseny felni is tökéletesen elüzemelhet évekig. Már ha jól van befűzve, majd felfeszítve, és utána utána húzva időbe.[ Szerkesztve ]
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz Tothgera30 #22457 üzenetére
Vigyázz rá az első pár 100km en, figyeld megy-e bele 8 as, tojás, ha már egy picike is belement, érdemes átcentrírozni, ráfeszíteni még a küllőkre, ezután lesz igazán erős a kerék.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz Tothgera30 #22459 üzenetére
Biztos jó lesz egyébként. Jó cuccok ezek. De a küllőzésen sok múlik.
Én csak azért ajánlottam a 3 kamrásat, mert én abban jobban hiszek, súly különbség is minimális, és a hegesztés miatt szerintem nem kötelező megvenni plusz felárért a 719 et.[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
-
syberia
veterán
válasz Tothgera30 #22608 üzenetére
Jó kis bringa a végsebesség mennyi neki SPM fokozatban?
29er első kerekét bíznám ilyen erős lakatra, szvsz egy olcsó U lakat nem ártana a hátsó kerék+váz lezárására, függetlenül attól hogy van security a közelben.
Más. Ez a lánckenő spray ideális lenne mtb/trekking lánc kenésére? Az olvastam róla hogy hígabb mint a legtöbb motorkerékpárra kifejlesztett kenőspray, ezért nem ragad bele a por/kosz.
-
syberia
veterán
válasz Tothgera30 #22625 üzenetére
A nyeregszár bilincs is imbuszra jár a bringámon, oda is lett a gyári nyergem amúgy cserélni akartam de a k*cs*g vitte magával a nyeregtáskám és a villogóm adapterét is. Én a bringa értékének a függvényében költenék a védelmére, egy minőségibb U-nak neki sem kezdenek ha azt látják hogy többi bringa milyen szarul van lezárva: sodrony-spirál, gerinclakatok még többségben vannak.
-
syberia
veterán
válasz Tothgera30 #22603 üzenetére
Erre ápgrédelném a láncot, mert ez már edzett acél, legalább 8mm ajánlatos hogy ne vagdossák
-
Krisz79
őstag
válasz Tothgera30 #22625 üzenetére
Én is zárat hajkurászok. ...
A gondom,hogy hogy tudnám hurcolászni magammal.
Megbizható legyen és árban elérhető.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
veterán
válasz Tothgera30 #22668 üzenetére
Nekem ilyen kellene
Sok-sok biciklitolvaj bidámbidám... Vajon kineveznének tiszteletbeli tolvajkergetőnek?どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
imyourfriend
őstag
válasz Tothgera30 #22811 üzenetére
[link] Ezen program neked való. Amúgy nekem a 32-16 kevésnek tűnik, 44-48-as első tányér nem árt előre, hátra meg 11-13 környéki.
-
KERiii
tag
válasz Tothgera30 #22845 üzenetére
a tömegétől eltekintve jó választás lenne?
-
hoffman_
nagyúr
válasz Tothgera30 #22892 üzenetére
úúú, ebben de nagyon fílinges zenék vannak, tipikusan a nyáresti nightride-hoz passzentosak, ilyeneket hallgatok rengeteget
-
fpeter07
veterán
Erről a mini drome ugrott be. [link] Nem semmi lehet ezen versenyezni.
-
kacsyx
aktív tag
A fixis fazonokról mindig eszembe jutnak az építész dla tanáraim, azok szokták még felvenni ezt az elvont stílust Annyi a különbség, hogy ők még istennek is képzelik magukat amint bekerülnek a körbe
-
nagyúr
válasz Tothgera30 #22952 üzenetére
Fogáspontot tudod vele állítani.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
szjoci
őstag
válasz Tothgera30 #22952 üzenetére
Szerintem nyomáspontot lehet állítani, a kar távolságát állító csavar a fékkar alatt szokott lenni.
Üdv,
Joci -
nagyúr
válasz Tothgera30 #22958 üzenetére
"ADJUST PAD ENGAGEMENT POINT
Use the Speed Dial pad engagement knob to adjust the engagement point exactly where you want it. Turning the knob towards the stem increases the amount of lever travel necessary for the pads to contact the rotor. Experiment and see what the different settings feel like. The goal is for your brake pads to engage right where your grip on the lever feels the strongest."[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
albert8
veterán
válasz Tothgera30 #23074 üzenetére
Áh, szép. Grat! Rémélem összefutunk majd.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
HollyBoni
veterán
válasz Tothgera30 #23078 üzenetére
Érdekes ez a villa. Mi a neve?
-
venember83
nagyúr
válasz Tothgera30 #23081 üzenetére
Sokra megyek a kilenc kilóval, ha képtelen vagyok lemenni vele valami keményebb terepen bringakezelési technika híján, vagy felmenni meredekebb részen gyenge fizikumom miatt.
-
fpeter07
veterán
válasz Tothgera30 #23078 üzenetére
A bringa pofás, de a színvilág valami szörnyű. Mintha nyári napsütésben olajos lencsével lőtted volna a képeket.
szerk: (#23084) Tothgera30 : Az egy dolog, hogy erős csukló kell hozzá, na de ősszel elég gyakran katapultálnék vele.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Tothgera30 #23105 üzenetére
Ez a nézet nekem is nagy kedvencem, de szerintem ez nem sisak nézet, hanem egy mellpánton van a kamera. Ma megpróbálom rendesen rögzíteni a sisak mount-ot.
Because: Szólj nyugodtan megbeszéljük, aztán bemutathatod, hogy mennyire vagy bátor! Tudok sók jó pályát.
Egyébként a rögzítése beton stabil.
[ Szerkesztve ]
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz Tothgera30 #23441 üzenetére
2 tényérosnál elől:
38 - 24
3 tányéros elől
40 - 30 - 22
esetleg:
42 - 32 - 24
Hátul:
11-12-14-16-18-21-24-28-32
vagy
11-13-15-17-19-21-23-26-30-34
vagy
11-13-15-17-19-21-24-28-32-36 (általában ehhez szokott lenni 2 tányéros hajtás) -
dqdb
nagyúr
válasz Tothgera30 #23494 üzenetére
A hozzá való gyári betétet. Vagy ebből a kevlárosat. Vagy egy másik féket.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
venember83
nagyúr
válasz Tothgera30 #23494 üzenetére
Tárcsafüggő is a dolog, én gyárit vagy valami olcsót tennék bele, amit nem drága kidobni és cserélni, ha mégse válik be.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Tothgera30 #23611 üzenetére
Ilyesmi kevlár betéttel próbálkozott valaki?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
Új hozzászólás Aktív témák
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Braun HC5030 hajvágó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest