Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz Hasaggymeg #99555 üzenetére

    30 fokban teker a franc :DDD . Na jó tekerek olyankor is, de nem szívesen... Annyira utálom a kánikulát, nem lehet eléggé levetkőzni, jobban fáradok, a hátizsák rárohad a hátamra és nincs az a dezodor, ami kihúzza rajtam egy napig, ráadásul olyankor semmi nem fotogén, hiába na, én nem nyári fickó vagyok :D . A hideget legalább lehet öltözettel kompenzálni, +30 fokban viszont már az sem elég ha totál meztelen vagyok és megállás nélkül locsolom magam :DDD .
    Amúgy meg ne a téli videóikat nézegessétek, nyáron nincsenek nyakig felöltözve... de most komolyan én nem értem ezt az érvelést, világosítsatok fel, szerintetek egy öltözet azért lesz kényelmes és azért szellőzik rendesen, mert rátok feszül? :F Szerintem inkább az anyagán múlik... nem arról akarok meggyőzni senkit, hogy a feszülős nem lehet kényelmes egyeseknek, akinek az tetszik hordja nyugodtan felőlem, inkább azt cáfolnám, hogy a laza, bővebb ruha csakis kényelmetlen meg meleg lehet. Mert szerintem ez baromság.

    5381: Na, akkor végülis egyetértünk gondolom...
    "Ahol tényleg a tekerés fontos. De ez már tényleg a másik véglet. Nem túrázgatni való ruházat."
    Én mint írtam nem hajtom megállás nélkül mint állat, sportszerűen, hanem túrázgatok. 10 percenként megállunk, nézelődünk, fotózgatunk stb, nekünk sosem a teljesítményen van a hangsúly, hanem a túrán, élményen. Persze azért lefeléken eleresztjük, de olyankor egy nercbundában is hűt a menetszél. Szal valami olyan cuccokat fogok én összevásárolni, amik strapabíróak, lazák, szellőznek, kényelmesek és legalább annyi zseb van rajtuk mint egy utcai nadrágon... őszre-télre meg valami vízálló nadrág kéne nekem, mert amikor a seggem cuppog a sártól, az nem kellemes :D

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák