Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz ZolkoW #92648 üzenetére

    XC bringából én sem vennék pedelec rendszerűt, az biztos. Ha van az embernek egy közép-felső kategóriás, 10,5-11 kg-os, vagy akár még könnyebb XC gépe, akkor ott azért lehet haladni fölfelé is, normál hajtással. Ha az ember tényleg nem 0 kondival rendelkezik, és épp az íróasztal mögül kel ki, hanem mondjuk egy átlagos kondi megvan, akkor nem kell más mint reggel bevágsz egy 6 tojásos rántottát kolbásszal. Viszel még 2-3 szendvicset magaddal, és kényelmesen le lehet tolni azt az 1800-2000-es szintet túra tempóban. :)
    Viszont ugyan ezt lenyomni egy 160-at mozgó enduróval, pláne ha nem egy csúcs kategória, hanem mondjuk egy középkategóriás alu gép 15-16 kiló körül. Vagy pl egy 27,5" plusz-os al, nagy cula külsőkkel, alacsony nyomáson. :) Nos, az már elég szenvedős. Nyilván nem lehetetlen, de ehhez már átlag feletti kondi kell, hogy élvezetes maradjon a tekerés, és ne egy kínszenvedés legyen belőle.
    Vagy pedelec rendszerű, és akkor fölfelé bőven meg van ugyan az a sebesség mint a normál hajtású XC rakétával, de lefelé is pusztítasz. :)

    deny330: Sisak szerintem akkor is fontos ha nem mész gyorsan. Azért azt vegyél mindenképp.
    Elmehetünk túrázni, nem feltétlen csak a DH pályán szeretnék bringázni. :)

    Mindenképp videóra veszem, de ha nagyon béna leszek, vagy nem merek lejönni, akkor max nem mutogatom hanem megtartom magamnak. :D

Új hozzászólás Aktív témák