Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Pttypang #71510 üzenetére

    Azt kérdezted, hogy engem, hogy tudnak annyira megfizetni, hogy drága kerékpárokat vásároljak.
    Ebből arra következtettem, hogy Te azt gondolod nekem valami elb@szott nagy fizetésem van. :)
    Erre reagáltam elsősorban, nem, nincs kiugróan magas fizetésem.

    Komolyabb kerékpár üzletbe nem vesznek fel akárkiket, oda tapasztalat kell, plusz a vásárlókkal is szükséges a jó kommunikáció. Ezek az állások majdhogynem kihalásos alapon mennek. Ahova felvesznek minimálbérért "tanulni", azok többnyire egyszerűbb, kisebb boltok.
    Szerintem elsősorban a fizetést kell alapul venni, azért odamenni dolgozni, hogy majd a nagykerből tudsz vásárolni kerékpáros cuccokat, szerintem nem éri meg. Komolyabb üzletek, akik forgalmaznak is márkákat, szoktak adni ingyen cuccokat a dolgozóknak, kvázi reklámként, (szerencsére nálunk is volt ilyen minden évben). Az már nevezhető némi kiegészítésnek, de ennek ellenére is azt mondom, hogy a fizetés a lényeg.

    Egyébként Budapesten egy forgalmas trafikban nem ritka a netto 160-170k fizetés sem. Ennél sokkal többet profi szervizesek sem keresnek idehaza.
    Annyira azért nem vagyunk agyon fizetve, ez Magyarország. :) Sokszor terveztem is, hogy lelépek Ausztriába, egy volt kollégám is lelépett, 2500 Euró körül keres mint szervizes, és 14 havi bére van, tehát 6 havonta 5000 euró fizetést kap. Nem is tudom miért vagyok még itthon. :) Valahogy minden szar ellenére nehéz elszakadnom, de a csajom menni akar mindenképp tavasszal, aztán így ez a kérdés is el fog dőlni. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák