Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz fulton #290228 üzenetére

Olvastam amit írtál a TCR-ről persze. Azért visszaolvasgattam róla a topikban. Csak én nem tudtam annyit vacilálni a vásárláson, mint te tetted. Én beleőrültem volna. :D Canyon volt kinézve. Szembe jött ez a leárazás, aztán bumm. Megrendeltem. Nem is akartam még venni. Mondjuk a hookless felnit pont nem is néztem. De majd megtanulok élni vele. Lehet, hogy hamar váltok majd 28-30 széles gumira, és akkor már kisebb lesz a para a nyomás miatt.

Ez a mount jó. De én sehol sem találok eladót. :D Mondjuk az annyira nem is sürgős, csak gondolkodok egy ilyen stücnisen.

Az appot megnézem, köszi. ;) Amúgy nem is tudtam, hogy a Strava-ban is van ilyen opció.

Napfénysüti
    Na de süti, az csak egy 80 ezres pedál. :U :DDD Azé na.. Attól én nem leszek Valter Ati szerintem. :) Egybéként cipő ügyileg kompatibilis minden cipő a Speedplay-el? Nem tudom, hogy az olcsóbb, COMP kiveitel mennyivel lehet gyengébb. Lehet ott is csak a súly csökken mi (vagyis nő)?

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák