Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Tigerclaw #288910 üzenetére

    Nézz rá a Fenix BC25R-re, az egyik legjobb ingázó lámpa - ha nem a legjobb.

    Amit látsz lument, csalóka, mert ez mind a földre megy, nem a nagyobbik fele a levegőbe, így szinte kétszerezheted a lumen értékeket. Illetve kicsit visszadimmel akku kímélés végett, de nem zavaró
    [képek] - helyenként BC26R mellette viszonyításnak, hogy lásd mire gondolok a mindenhova is világíttal - ami terepre kifejezetten előnyös, de aszfaltra nem, főleg a futók/autósok/bringások nem szeretik szembe a vakítást.

    Én egy azonos színhőmérsékletű Fenix HL55-el használom edzésekre is, ahol a BC25R a 'tompított', és jellemzően 50 lumenen szúró fénnyel (van némi floodja, amivel látom a kormány,t órámat) pedig messzebbre ahova nézek oda világít, kvázi kanyarkövető refi, így belógó tereptárgyak és 60+km/h sebességekhez is remek, a többiek vakítása nélkül (addig kicsit lefelé fordítom a fejem, vagy épp ellenkezőleg; ha fent hagyta a refit vagy a fákon át látom hogy közeledik valaki, felé nézek).



    Fall-N: Már sok sok éve nem zavar a merev villa aszfalton, sőt. Ha mentem telós trekinggel, nagyobb sebességnél lejtőn az előre-hátra hajlás kifejezetten zavart, míg az úthibáknál úgyis ösztönösen testből mozgok. Kb ... 2008 óta merevek az aszfaltos gépeim - a főgép mindig a monti, amikben rendes felfüggesztés van.
    Nem tudom mennyire a normális markolat, mennyire a normális guminyomás, mennyire a kesztyű, mennyire a fogás függvénye, de még 100-200km-es körökön sem érzem hogy szétrázott volna. Hidegben(alulöltöztem) terepen már többször előfordult ez, ill nem saját bringával, tehát tudom miről van szó, csak egyszerűen nincs ilyen panaszom (28-32mm közötti gumikról van szó).

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák