Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    válasz fulton #288906 üzenetére

    nagyon ember függő ez is, mint minden.
    Én pl. baromi izzadós vagyok, nyáron, amikor kinn vagyok az építkezéseken 2-3 óra alatt elhasználok egy pólót effektív fizikai munkavégzés nélkül is. De nem csak nedves lesz, hanem a sókivirágzás is ott van a foltok szélén. Nagyon meleg napokon, és ha tudom, hogy kinn leszek egész nap, akkor én ebédnél is betolok egy fél literes izotóniást, mert határozottan jobban bírom a délutánt, nem akarok összeesni 4 óra magasságára, és nem megy szét a fejem este, ha hazaértem. Hiába megy el délelőtt meg délután is 1-1 üveg ásványvíz, én szarul bírom ezt.
    De amíg amerikai fociztam, ott is jól jött az izo, a 3 órás edzéseken, meccseken. Mondjuk ott nem ettem semmit meccs előtt/alatt.
    Én ezért viszek magammal az én szintemen hosszúra (40 km felettire) tervezett tekerésekre izotóniást, mert már tudom, hogy anélkül viszonylag hamar elhalok.
    Bicajon nagyon melegem még nem volt, de a hétvégén már éreztem, hogy a 60+ kilire picit kevés volt a fél liter, amit magammal vittem. Lehet, hogy kell még egy kulacs, amiben csak víz lesz, és akkor lehet tolni felesben...

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák