Hirdetés

  • 300 megapixelnyi kamera érkezett a Samsungtól

    ma Az ISOCELL HP9 fő- és zoomkameraként is helytáll, a JN5 és GNJ árérzékeny mobilokba kerülhet.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz Tikakukac #285431 üzenetére

    Nem veled van gondom, hanem a hozzáállásoddal. Írtak a fiúk jó megoldásokat, de rögtön letámadod őket. Hidd el senki sem akar értelmetlen, rossz tanácsot adni.

    Nem, nem éri meg a patroncsere. A merev villa meg tényleg jobb, mint egy belépő szintű teleszkóp. Sajnos a normális minőségű levegős cucc nem olcsó és állandóan karban kell tartani. Ha nem tudod magadnak megcsinálni, akkor az is plusz pénz. Én sem vennék feltétlenül (jelenleg) 100ezer fölött, de akcióban, külföldről meg tudtam szerezni 47ezer Forintért. Ehhez a típusú Suntour telóhoz vannak alkatrészek, olcsónak is mondhatóak. De igazából sokat agyaltam én is, hogy inkább merev karbon villát veszek, végül lett az NCX Air. De ha valami olyan baj lesz vele, hogy nem éri meg megcsinálni akkor már rendelni is fogom a merev villát.

Új hozzászólás Aktív témák