Hirdetés

Hirdetés

  • Decadent - Az őrület határán

    gp A jövőre érkező játékban egy veteránt irányíthatunk, aki a fiát szeretné megmenteni a rémségektől.

  • 2024-ben M1? Nóóórmális?

    lo Elérkezett az idő a lassan hat éves Mac Mini leváltására. És mivel már egy ideje foglalkoztat a gondolat, miszerint...

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz fattyu #285121 üzenetére

    Nem tudom mennyi idős vagy, de így én 3x evesen kicsit elmaradok a kajával..mellette ugye a "sport" es hip hop leesik 1-2kg ha engedném szerintem több is.
    Nyáron egy-két húzósabb út után durvan kevesebbet mutatott a mérleg. ( bár ez inkább folyadék veszteség, vissza is jön).
    Én azt tapasztalom azért lehet ezzel fogyni, (szinten tartani bűnözni :DDD ") sokat mész, es mellé jol eszel. (A gyomor is összeszűkül , a kevesebb is teliteni fog) meginkabb segíti.
    Anno az akkori aktuális párom mellett kicsit meghíztam felszaladt a mutató 95kg ra. Még akkor nem tekertem.. elég drasztikus módszert választottam , öt napos léböjtkúra. Erdekelt is ez az egész ráfeküdtem. 1 hét rakészülés, 1 het a kúra, 1 het visszavezetés. Akkor egészen 80.5 kg estem 3 het alatt. Piszok jól éreztem magam, emlékszem a léböjt kúra ötödik napján úgy éreztem mint aki az egész életét le tudnál így élni..tehat egyaltalán nem "voltam ehes". ( az tegyük hozzá hogy nem csak vizen voltam). Nálam nem volt jojó effektus, en onnantól bealltam 82-84 re. Mióta meg tekerek 80-81 kiló..néha 78... de így jól érzem magam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák