Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz mauimagic #285088 üzenetére

    Értem, de mint ahogy a tag a videóban el is mondja, a karbon máshogy fárad, és a tulajdonságai romlanak. Így nem csoda, ha nincs fáradásos törés. Példát meg honnan hoznék egy szaros senkiként még bringás viszonylatban is? De ott a szakember, aki elmondja, én meg elhiszem neki. Szerintem felesleges iderángatni mást, az alu nem instant kuka 10 év után, a karbon meg nem örök életű. Abban meg a világon senki nem vitázott veled vagy vele, hogy az alun van fáradásos törés, a karbon meg jobban bírja, könnyebb, de cserébe sokkal drágább, és rosszul kezeli a nem tervezett irányú ütéseket. Szerintem túlbeszéltük, és remélem, érted végre, hogy nekem egyedül a merész kijelentésekkel volt bajom, nem azzal, hogy melyik a "jobb".

    #285089 MPowerPH: de, értem a lényeget: kicsit megszaladt az általánosítás nálad, és ezt nem akarod beismerni, hanem helyette engem lenyomni. Játszhatjuk ezt, csak én erre nem vagyok alkalmas.

    "Egy alu meg igazabol 10 ev utan kuka"
    "Karbon vazak az ido mulasaval sem hasznalodnak el"
    "Ha nem eri fizikai behatas, akkor az a resze orok elet."

    Egyikkel sem értek egyet. Viszont segítek, hogy mivel tudok egyetérteni:

    "Egy alu meg igazabol massziv használat mellett akár 10 ev utan kuka is lehet"
    "Karbon vazak az ido mulasaval sem hasznalodnak el olyan mértékben, hogy fáradásos törést szenvedjenek el, mint az alumínium"
    "Ha nem eri fizikai behatas, akkor az a resze nem orok elet, de azonos használat és karbantartás mellett hosszabb lehet, mint egy alumíniumé"

    Amúgy igen, az F1-es autó tényleg más, mivel űrtechnika szinte korlátlan pénzből, és ha valahol, akkor ott biztosan az elérhető legjobb minőséget gyártják, biztosan nem fog a filippínó asszony rosszkedvében rosszul hajtogatni semmilyen hajlatot, az alkatrészeket pedig tervezetten könnyítik az előírásnak és a kívánalmaknak megfelelően, erről pedig annyi adattal rendelkeznek, amennyivel semelyik bringás cég nem fog soha a büdös életben, még álmában sem. Szóval ha valakinek elhiszem, hogy ért a karbonhoz, akkor az egy F1-es szakember.

    És most már tényleg fejezzük be, légyszi. Menj, tanulj, és fogadd el, hogy néha f.szságot beszélsz. Képzeld én is, valószínűleg sokkal többször, mint te. És meg is kapom érte rendszeresen, de ettől még nem haragszom a másikra, és amúgy meg ebből tanulunk és ettől fejlődünk. Szóval písz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák