Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz dom1n0 #283907 üzenetére

    De most ennyi erővel te is vehetnél olyan "castelli" felnit, mint fulton :D

    Én bekérdeztem itt, melyiket érdemes, mindenki azt mondta, menjek nyugodtan a lehető legszélesebbre. Az All Season azért volt a kalapban, mert nem akarok a defekt miatt aggódni, az meg egy komolyabb lépcső ezügyben. A 32 és a 35 között vacilláltam, a 32-es olcsóbb is, könnyebb is, ahhoz elég az eggyel kisebb belső is (bár végül könnyítettet vettem), illetve a 32-esből van sima TR is. A 35-ös AS TR magasan a legdrágább gumi a GP5000 gumik közül (tömlős, TR, AS), egyedül talán a TT drágább nála.

    De mint mondtam, nekem nem országútim van, magas vagyok, túlsúlyos is, alu vázas a bringám, legalapabb DT Swiss kerékkel, ráadásul közepes Decathlonos mez, olcsó sisak, olcsó szemüveg :D

    Viszont ma mentem egy 55km/514m-es kört, aminek a középső 40 km-e relatíve sík volt. Szép kirándulóidő, voltak bringások is, de a közepén megálltam pár percre egy ilyen mezőn, és meglepődtem, hogy 10-ből 8 bicajos ebike-al volt, aminek csak a fele volt öreg. A többieknél különös ismertetőjel: vadiúj, feltűnően rikító mez, 40-es pedálfordulat. Ez utóbbi egyébként a legtöbb ebike-osra igaz, terepszögtől függetlenül. És nem, nem irigylem tőlük, megértem commutingnál, öregeknél, és downhill mászásnál, de bocs, hogy ez mondom, egy huszonéves pártól ez így nettó lustaság. OFF-ba rakom! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák