Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz 6030D #273334 üzenetére

    Nem, 27,5, mert a legtöbb 29esen (egy női kivételével - 24 óráson mindem csapattag bringájával mentem pályabejárást :DDD ) utasnak érzem magam. És 2007 óta hintalovagolok, jaja. Részben a szar gerincem miatt, részben mert mekkora fasság hogy a jó első teló mellett a hátulja fix legyen? ;]
    [Spark]

    Hasaggymeg: Új Judyval nincs tapasztalatom, de nincs jó szájízem azzal amire a RS ezt a nevet akasztja megint. Még a merev Trekben 2006ban ez volt, de azt hagyjuk, macskadobálós volt.
    Fék és gumi nálam mindig mindenen korrekt, abszolútban. Felnifékes fitness bringát (Sprint Whisper) cseréltem emiatt, mert nem tudtam rá jó féket csinálni (meg sok volt az 53 nagytányér is).
    De normális haladásra átlag súllylal, nirmálmtechnikai tudással természetesen simán jó a fenti 400as is, de én nem mimdig olyan normálisan haladok :D . (26os mereveken egyébként a BB5 Roundabout-al is elég volt, húgom HFS-én mai napig az van).
    Off:
    Bizsereg a kezem, mikor épülök fel, és mikor lesz jó/szilárd a talaj, mert Gerecse50 egyik szakaszán a környéken van egy dobogós lefelém amin kicsit igazítottak azóta azbúton ;] , meg pár hasonló lejtőn top10es helyezésem straván (nyilván, gerecsei viszonylat). Meg nemrég az első KOM-ot is egy fele mászós fele dh-s szakaszom csíptem meg.
    Nem feltétlen nagyobb terhelés ez a féknek, mert ritkán, de akkor nagyobbat / kanyarvan határon sok kicsit fékezek, és utána visszahülhet. Nem is szokott csak 200m+ szintkülönbség esetén melegedni a Freeza-as tárcsa (cincog egy percig) ahol csikicsukik miatt azért használom a féket - de abszolútban ez sem sok! Ha erről az RT64/gyantás kisbetét nem is tudtak.

    De Börzsöny, Cserhát, akár Pilis, Salz, stb bőven nagyobb terhelés. És az óvatosabbak (akiknek nem jutott hintaló ;]) ilyen helyeken előfirdul, hogy húznak egy kis ferodol szagot. Pilisben nemrég mentünk cimbikkel, István dobogókon sem(volt) ritka és neki hazai pálya, nem kérdés hogy 29 merev nejlonbringával sem szagosított. Mögöttem idén edzetlenebb barátom (kb 90kg 197cm) hintalóval adott egy kis színt az RT76oknak ami a végére kb eltűnt; nálam sem volt semmi szín vagy szag.
    Szal szerintem fékterhelésben én középen vagyok.

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák