Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Mozaart #273160 üzenetére

    A döntés a tiéd. Viszont, ha kiveszed a kerekeket, a váz máris sokkal kisebb, és lehet, hogy úgy elfér máshol, pl. lent a tárolóban (pincében). Vagy elviszed szüleidhez / anyósodékhoz. Nem tudom, milyen bringád van, de én nem rohasztanék szét egy többszázezres gépet csak azért, mert nincs hely. Nem akkora darab egy bringa, hogy ne lehetne valahova elrakni, akár a kerekektől külön.

    De azért arra se számíts, hogy a hidegben tönkremegy. Nálunk pl. a mélygarázsból szeparált részen van a bringatároló, ott van szinte az összes bringa, mellette van a "kapu", ami rácsos, illetve van még egy szellőzési pont is. Ez pont annyira elég, hogy nagyjából ne fagyjon lent, de most sem lehet több 5-6 foknál, kint meg mondjuk 0 fok van. És hát vannak odalent bringák, amiket szinte sose használnak, és semmi bajuk nincs. A fiam-lányom bringája is ott van, semmi bajuk. Az enyém ugyan a tárolóban, ami meleg és száraz, de azért olyan könnyen nem mennek tönkre a bringák.

    Az más kérdés, hogy a terasz más dolog, főleg, ha leponyvázod, mert az alá tényleg be tud puttyanni a pára. Esetleg tegyél be a ponyva alá valami nedvszívó anyagot, granulátumot, faforgácsot.

Új hozzászólás Aktív témák