Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz dom1n0 #272601 üzenetére

    Remek lehetőség volt a mozgásvilág tesztnap, imádtam, reggeltől estig kint voltam. Nem csak magamnak, ismerősök is mindig traktáltak bringásnkérdéssel, így mindenféle kategóriát kipróbálhattam (ami kicsit is érdekelt).

    Így derült ki, hogy nekem a legjobb bringa a egy gyors/'kis' rugóutas/könnyebb fully. Előtte agresszívebben mentem, inkább akkori AM felé kacsingattam.
    De 96, Spark és társaik hasonló lefelé mellett sokkal kezesebbek felfelé és kb mindenütt.

    Teljesen valószínűtlen, hogy a 96 team M/27,5 (2,4mFt akkor) idegen bringaként annyira jól kiszámítható, jól érezhető volt mint a rám gondosan belőtt sajátom. Minden más tesztbringa állítgatások után is érezhetően idegen volt. TrillHill sajna sosem ért ide a tesztnapra.
    A másik tanúlság, hogy 30+ bringa kipróbálása után nekem 175cm/77kg a 27,5 kerékméret ami bejön, egy kivételével (női 29es merev) mind olyan magas volt, mintha utas lennék rajta.

    A Sparkom ráadásul állítható hogy Marathon (manapság van még ilyen kategória? Minek hívják ezeket?!) vagy Trail geója legyen (akárcsak a régebbi scottomon). Persze utóbbin szeretem jobban :)

    [ Szerkesztve ]

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Új hozzászólás Aktív témák