Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Node, a lényeg, NEW BIKE DAY! :DDD

    Méret jónak tűnik? Nyeregmagasság?

    Jól be volt csomagolva, semmi baja nem történt. Mangóék egy nap alatt beállították, és már küldték is tovább. Minden faszának tűnik, az egyedi stucni viszont nem lesz jó az SP Connect adapterhez, de olyan szempontból mindegy is, hogy szvsz rövidebb kellene. Illetve a 400-as kormány is széles, kicsit ki vagyok feszítve.

    A kormánybandázs felhasználható még egyszer, ha letekerem? Bowdeneket is át szokták tekerni vele? Mert így 30°-tól jobban elfordítva a kormányt már eléggé ellenállnak a kormányzásnak, nehézkes kanyarodni.

    A bringa pedálok nélkül 9,5 kg. Kerekek valami belépőszintű eresztések, de legalább ipari csapágyasak, és nem nehezebbek, mint a DT Swiss C 1800 kerékszettem. Nyereg sem nagy valami, és 1 centivel keskenyebb, mint a Cube-on, majd elválik, hogy jó-e.

    Próbaút az valószínűleg holnap lesz csak, megvárom, hogy felszáradjon kicsit. Hátha vissza akarom küldeni, ne legyen nagyon dzsuvás... :))

    zsamiatt: hát, -4°C-hoz nem feltétlenül elég önmagában, ez egyénfüggő. Hőmérséklettől függően, csak aláöltözővel, vagy aláöltöző + rövid mez, vagy aláöltőzö + hosszú mezzel használom, és leginkább mindig melegem van benne, mint fáznék.

    [ Szerkesztve ]

    Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

Új hozzászólás Aktív témák