Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • varsam

    őstag

    válasz andrisbandi #264402 üzenetére

    Én pont a héten küldtem el a két fullyról a telókat, tagokat és droppereket Boostworxhöz szervízre. Feleségem Canyonjában egy RS Recon van, ami nagyon elkezdett kotyogni. Szervizes srác erre azt írta, hogy ehhez nincs gyárilag új persely, csak utángyártott!!, cserélik és megnézik javul e.

    Ezzel együtt akkor megosztom a szervízt is, mivel sokszor van szó mennyivel kerül többe egy fully karbantartása mint egy hardtailé (forgáspontokról most nincs szó).
    1. bringa: YT Jeffsy Core 3; Fox 36 Factory Kashima teló, Fox DPX2 tag, Fox Transfer Kashima dropper. Utoljára 2022 decemberben voltak szervízben, azóta kb 1000km van benne, aminek nagy része enduro.
    2. bringa: Cagyon Neuron; RS Recon teló, RS Deluxe Select+ tag, Canyon dropper. Ez idén máricusban újonnan vett bringa és még nem votlak szerzizelve ezek a cuccok.
    A szervíz elkészülte után ezt az összegzést kaptam:
    "A fox teló nagyon szép állapotban volt. A tag kicsit fel volt levegősödve. A transfer szintén levegős volt egy kicsit és kezdett kicsit koszolódni a kenése. Ezeknél típushiba, hogy a nyeregcső belseje és alja elkezd csúnyán oxidálódni, ha el van hanyagolva, de a tiednél ennek szerencsére nem volt nyoma.A deluxe tag szintén rendben volt. Egyedül a légtelenítő csavarja volt egy kicsit laza. Ha az kiesik, akkor csúnya vége lehetett volna. A nyeregcsőnél írtad a fémes hangot. Szerintem az a patronban áramló olaj szörcsögése lehet, mivel semmi problémát nem találtunk benne.Egyedül a rock shox teló volt igazán beteg. Valóban elég szépen kotyogott. Cseréltük a perselyeket. Az újak valamivel magasabbak, mint a gyáriak így nagyobb támasztást adnak, plusz kicsivel szorosabbak is. Érezhetően jobb lett."

    Náluk amúgy nincs külön kis és nagyszervíz, minden esetben szétszedik teljesen a telókat és cserélnek minden olajat, zsírt stb..
    Mindez összesen 121.300Ft volt. Ennyibe kerül a banán.

Új hozzászólás Aktív témák