Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -=RelakS=-

    veterán

    válasz Zola007 #25996 üzenetére

    Én is kitámasztottam az én nyúlásmérőmhöz, gond akkor van, ha a gyártó egy minimális hézagot beleszámolt a méretbe. Mint ahogy előzőleg írtam.

    Amúgy meg a SRAM az kb olyan hosszú volt, mint a Sunrace, mikor ez utóbbi felment. Mikor a SRAM ment fel, kb ennyi volt az eltérés a KMC#1-hez képest, bár arról szerintem nincs képem.
    KMC #1 és SRAM már olajfürdőből van kivéve az összehasonlításhoz. Sunrace-t frissen tisztítottam láncomsóval (olajos kézre való tisztító + brigéciol), a KMC #2 értelemszerűen tisztítatlan.

    Azon gondolkozok, hogy laminált papír + egy léc segítségével csinálok mértéket, amin 109 szemhez való hossz fent van. Erre aztán csak felakasztom a láncot, aztán meglátom, milyen hosszú lesz. Ennyi szem esetében talán már ha kimérem az 1%-ot, azzal nagyon nem tévedek, ez meg kb pont 1 szem (kicsit több, de legalább nem nyúlik túl a lánc :D)

    Másik ötlet volt, hogy kunyizok levágott láncdarabokat a bringaboltomból, és azt rakom össze mértéknek :D ha 109 szem pont 110 szem hosszú, akkor kuka, viszont ez az újrahasznosított szegecsek miatt nem tudom, milyen pontos. (bár talán lényegtelen az eltérés)

    Hűdeszéphosszúlettmármegint :B

    Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

Új hozzászólás Aktív témák