Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz flash- #254086 üzenetére

    Nem az átlag vagy a sebesség volt a cél, egyszerűen csak megkérdeztem, hogy miért lehet ennyire alacsony az enyém, de a választ végülis megkaptam: a fordulók miatt. Ott ugyanis lassítok, nagyon lassan fordulok, de nem állok meg, így végig méri. És 1 km-en 50m lassan az gondolom leveheti ennyire.

    Vagyis biztos. Tegnap ugyanis direkt nagyobb fék a végén, és gyorsabb fordulás volt, így máris 23 km/h lett az átlagom. Mindezt úgy, hogy nagyobb volt a szél, és éreztem, hogy nem is megyek olyan gyorsan, mint legutóbb, és a forgalom is nagyobb volt, többször kellett lassítanom meg megállnom. Szóval tényleg sokat levesz a forduló előtti lassulás és lassú fordulás.

    Az már csak slusszpoén, hogy tegnap a barom mercis leparkolt a zsákutca végén, pedig ki van táblázva a megállni tilos. Először fordulok, nyilván közelebb mentem el a szent kocsijához, mivel útban volt. Valamit morgott is, a következő körben direkt rámnyitotta az ajtót, alig tudtam kikerülni, intettem is, az utána következő körben megint dödögött valamit kifelé a kocsiból, az utána következő körben meg amikor érkeztem, elindult jó nagy sebességgel velem szemben, kicsit még rám is húzva a kocsit. Nem is értettem mire gondolt, el akart ütni, vagy mi? Nem voltam egyedül, egy autósiskola motorosai is ott gyakoroltak, azok is csak néztek, hogy a zsírparaszt mit csinál.

Új hozzászólás Aktív témák