Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsocy

    őstag

    válasz fulton #252523 üzenetére

    Én mentem a BalatonFondo-n. Csak az elején volt tömeg, de ott mindenki eléggé vigyázott a másikra. Utána már kényelmesen el lehetett férni mindenhol. Az országútizás pedig tulajdonképpen csapatsort, mész az előtted lévő kerekén, valaki a tiéden megy, és ha előre kerülsz akkor tolod neki.
    De ez az egész nem erről szólt, legalábbis ahol én mentem ott nem. Az elején lehet volt versenyzés, de nekem pl. a gyönyörű idő, a gyönyörű tájak, és a még pont kellemes kihívás maradt meg belőle, nem a tülekedés.
    Ha végre veszel egy igazi bringát lehet te is el akarsz majd menni ilyen eseményekre, csak hogy hasonló gondolkodásúak között legyél. Zalakaros, Pelso, ez a Fondo, szerintem erről a hangulatról szól. Ezért éri meg elmenni és letekerni. Nekem legalábbis. Haverom pl. meghalna ha fizetnie kéne egy ilyenért, inkább elmegy másnap és letekeri egyedül.

    Plusz info csak neked, ment rajta egy Csepeles faszi is, elég komoly erőben lehetett mert tudott jönni az országútikkal sokat, csak a végén maradt le. Eleinte azt hittem te vagy az, de neki kék bringája volt, a tiéd meg fekete... meg persze te nem maradtál volna le ;]

Új hozzászólás Aktív témák