Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Angie™

    addikt

    válasz Hasaggymeg #240155 üzenetére

    Alapesetben a Scott-ot használom. Ha szervizelni kell, vagy ünnepnap van akkor szoktam az XTC-vel menni, legalábbis tavaly így használtam és idén is így tervezem.

    #240156
    Tökéletesen megértem az érvelést. Plussz súly az van, kb + 1Kg. Én is úgy gondoltam ez az 1 Kg nem éri meg, de amikor a gyökeres letöréseken nem kell azzal pluszba foglalkozni, hogy most a rövidnadrágod széle beleakad-e a nyeregbe veled együtt, hanem kényelmesen tudod végig kontrollálni a bicajt, ha kell hátrébb rakod a súlypontot, ha kell előrébb, ha kell ismét vissza és nem akadsz fent. Persze, meg lehet csinálni kihúzott nyereggel, sőt van is az emberben egy olyan, hogy nah megmutatom én milyen "ügyes" vagyok, hogy így is megoldom ezeket a részeket. Igen lehet így is. Én is rengeteget mentem így..
    Giant droppereket használok, mert a "szerelőm" :) szerint könnyű őket szerelni, karbantartani és mindig van pótalkatrész.

    [ Szerkesztve ]

    ⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

Új hozzászólás Aktív témák