Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    válasz Csokicsibesz #240072 üzenetére

    Én is örülök, hogy ez a téma, engem is jobban érdekelnek az edzéssel, sportteljesítménnyel kapcsolatos dolgok, mint az egyéb témák.

    Én is elgondolkoztam a wattmérőn amúgy, mert nekem is bejön a direkt görgős watt alapú tekerés ("edzés"). De nálam ott bukik el a dolog, hogy amíg nem tudok, vagy nem akarok heti minimum 8, de inkább 10-12 órát bringás edzésre fordítani (+ azon felül a készülődés, bringa takarítás, nyújtás, erősítés), addig nem látom értelmét magam számára. Jelenleg a heti 3 vagy 4 bringás edzést + 2-3 futást tartom + 1-2 törzserősítéssel kiegészítve. Ahogy jön a jó idő, a bringázásokat szeretném hosszban, távban növelni, de ennyi, a futást már nem szeretném beáldozni, mert hosszú távon egyre inkább úgy látom, hogy az lesz majd az elsődleges az időigény és a rugalmasság miatt (bár tudom, hogy ez itt szentségtörés :B ). Szóval szerintem az edzésnek, legalábbis az én gondolkodásom szerint az az elsődleges alapfeltétele, hogy a megfelelő mennyiségű idő, bringán töltött idő meglegyen, minden más utána következik. :K

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák