Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz Ringman #239251 üzenetére

    Ha már a hideg, mesés volt ma tekerni. Egy lazás 33 km lett/ olyan kellemes 1.5 órás. kemény -3 fok, orkán széllel, egy lélekkel nem találkoztam , és még enyhe havazás is. Olyan jó volt :) nem értem tényleg az embereket, ilyen időben öröm kint tekerni. (komolyan mondom).
    Tekerés előtt mindig nézem az appomban az időjárást, amiben szelet is látom, az alapján döntök merre hogy. Most úgy mentem az út első felén érjen a szembe szél, hát tényleg volt 35- 40km/h amit jelzett jó hideg északi :D antarktiszos. Pulzus alapon toltam végig 130-140 nem több nem kevesebb. Egy lazás majdnem másfél órás gyönyörködős út lett. Pont ment le a nap, havas táj...nagyon élveztem végig, és nagyon jól is esett (bámészkodós).
    Ha össze vissza tekerek (pulzus), hol 160 hol 120 stb... sokkal jobban elfáradok, mint így beállva egy tempóra pulzusilag. Aztán mikor meg oldal szél meg hátszél volt, simán ment 130-140 pulzussal a 30 as átlag is jólesően.
    volt egy kerékpár út rész, olyan 2-3 km az tiszta lefagyott vastag jeged havas volt pár motor nyomvonallal itt ott. Na ott elég volt átlavírozni ha nem sikerült abban a pár cm nyomvonalban tartani a bringát, dobta ki a jég a kereket :D
    Ruha: pazar. minden jó volt és működött, se láb se kéz se semmi nem fázott. Piszok jól éreztem magam a ruhában. Alulra a thermo és rá a futós naci ment. Fent meg a vastag NW aláöltözet. (valóban van értelme hogy a NW külön csinált, átmeneti és téli vastagabb aláöltözőt nem marketing..) Ez a sapka baravur, tudom mindig elmondom, de megérdemli. Így sisakkal együtt, hihetetlen hogy működik - még ilyen zord körülmény közt is. se fej se fül nem fázott, és nem izolálja le a hallásom.+++
    Olyan szép volt néhol a táj.

    Tekerés végén meg én így szoktam 1 napig hagyni a ruhákat: így rövid idő alatt az a kis nedvesség ki is szárad belőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák