Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ivana

    Ármester

    válasz chubby2o6 #220505 üzenetére

    A teleszkóp menő olyan 20 éve volt :U Az, hogy mit vesz meg egy laikus és minek van értelme az két eléggé eltérő dolog. Bikepackingre pl. ezek a rugós telók teljesen alkalmatlanok, picit nehezebb vagy akkor is. Plusz egy normális váz 40-45-ös gumival hozza azt a kényelmet, mint egy telós bringa 32-vel. Miközben nem viszel magaddal 2-3kg felesleges súlyt.

    (#220508) Fall-N Tény, hogy az XCM30 meg az XCR nem annyira pusztulat, mint a sima, de mégis hány trekkingben van olyan? Az inkább olcsó montikban szokott lenni... Amúgy egy rendes cromo villa is hozza azt a kényelmet, mint a karbon. Nem véletlen, hogy az alu villás outi ritka.

    acél váz, villa -> alu váz, acél villa -> alu váz, karbon villa -> alukarbon váz, karbon villa -> full karbon volt kb. a fejlődési vonal. Persze nyilván azért létezett pl. acél váz, karbon villa kombó is.

    (#220518) flash- Ez kb. egy vintage monti :DDD Tény, hogy a négyszög középcsapágy sokkal tartósabb, mint a HT2. De azért van különbség, a 8-as campás outin azért sprintnél bele-bele hajtom a nagytányért a váltóba, pedig az a négyszögből eléggé a teteje. Az integrált campával nincs ilyen baj.

Új hozzászólás Aktív témák