Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz nemeth989 #192207 üzenetére

    Igazság szerint arra lennék kíváncsi, miben adhat többet egy 1500-2000euros gépnél egy 10-13ezer eurós bringa? Mi lehet az a szint, ami után már egy hétköznapi halandó nem tudna különbséget tenni? Ez a belépő és a top-end bringa közötti különbség érdekes téma.
    Ugyanaz a helyzet mint minden másnál telefontól számítógépen keresztül autóig, még több tárhely, még gyorsabb proci, még nagyobb felbontás, még több lóerő amit egy szint fölött már csak komoly ráfordítás árán lehet kihozni belőle. Pl. egy 11-12 kg-os XC bringa nem nagy kunszt, egy 10 kg alatti már csak válogatott felsőkategóriás alkatrészekből építhető, míg egy 8 alatti már megköveteli a méregdrága egyedi, vagy roppant drága csúcskategóriás alkatrészeket amik azon kívül, hogy könnyűek, nem csak a mérlegig lehet velük gurulni hanem akár versenyszintű terhelés elviselésére is alkalmasak.
    Ugyanakkor ott fent, a sokmilliós termékek világában, ahol már a levegő is gyérebb, ott már megy az a kereskedelmi megfontolás is mely azok igényeinek kielégítéséről szól akiknél a pénz már nem számít csak a státusszimbólumok.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák