Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Антей

    tag

    (én általában read only vok, de ami ma du történt...)
    A falu végén - Pbjenő - az óvodánál tekertem, amikor majd' eldobtam a bicót: leparkolt egy lehajtott tetejű VW Beetle, hátulján 2 biciklivel! Sajnos n volt a kormányvégemen a kamera - cs a blökiket vittem ki futtatni - a telót pedig n volt pofám (már bánom!) kikapni a tartóból. Kicsit távolabb én is megálltam, de h ne legyek annyira feltűnő - 2 huskyval amúgy is nehéz - babráltam a hátsó váltót. Kiszállt egy Berki Kr féle-forma, 25-30 éves fazon, meg a nője. (n szőke, de ő vezetett) Vmi qrva hiper-modern gépek voltak, mert én még dupla tárcsást n láttam, öntött kerekest is ritkán (igaz, n vok jó kerékpár 'márka-ismeretből', meg ez a része n is érdekel igazán). Kb 5-6 percet bírtam hangos röhögés nélkül, mert a faszi sűrű anyázások mellett ennyi idő alatt se bírta le/kiszedni egyiket se. (vajon ki rajta fel...?!) Már ez is jó napot szerzett vna, de kb ¾ó múlva visszafelé irgalmatlan veszekedést hallottam a Teve sziklánál. Mivel a felső úton jöttünk, a sziklafal tetejéről lenéztem, a faszi volt a nővel. Az egyik bicójuknak lemerült az akkuja - nekem addig fel se tűnt h e-bike, az én vázamnál n látszott vastagabbnak, 'puttony' meg sehol - és azon ment a vita, h ki menjen vissza árammal, ill ki tekerjen... (kb 700 m!!!) Ha a fiatalabb blökim n megy le hozzájuk, és ezzel n buktat le, sztm ott pusztulok az elfojtott röhögéstől. Mondjuk annyit a javukra, h abszolút n ijedtek meg tőle, sőt, próbálták vna simizni is.
    Egyébként ha valaki erre tervez tekerni és szereti/bírja a tömeget, ajánlom a péntek-szombat délutánokat szép idő esetén, garantált a kabaré a Mesevölgy óvoda mellett - én már rég n járok arra olyankor -, mert soxor azon megy az 'elmélkedés' a kocsikból kiszálló - és soxor ott cipőt, felső ruházatot cserélő - szelfi-szabadidős szportlédik/szportmenek/szpotkidek közt, h a szikláig sétáljanak, tekerjenek, ill némely bátor-botor egészen az 'Egri' várig (ez kb a duplája, mint a sziklák) el akar menni - mert az jól mutat majd a fosbukon, v vmi más virtuális buzermancián. Az, h BMW X6-on, Audi Q7-en - egyszer egy Jaguar S type-hoz is volt szerencsém! -, v 5-600-as Merciken/ben hozzák-viszik a bicókat, már csodálkozásra se késztet, de ez a mai mindent vert. Remélem, egyszer kifogok egy Audi TT-t, v egy Smartot 4 bringával!
    Bocs' a hosszú offért!
    (és most beesek az ágyikómba, mert ma belement a lábikómba ~10km, és ezzel soxorosan túlteljesítettem az 1 főre jutó egész éves magyar átlagot 😂

Új hozzászólás Aktív témák