Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _adaml21_

    őstag

    válasz bszg@ #180648 üzenetére

    Köszi a visszajelzést!
    Neked is, xy.zsolt, valamint ZolkoW!
    Igen, ez a nevéből adódóan Endurance kategóriás outi, kifejezetten ilyet kerestem, mert trekkingről áttérve, 0km outi tapasztalattal féltem egy agresszívebb geos bicajtól. Illetve a célom is inkább a túrázgatás, mint az avg speedek és KOM-ok vadászata.

    Most pihen a bringa, nem igazán esik jól 5 fok alatt a tekerés még 3-4 réteggel beöltözve sem; ha vidéken, Zalában lennék, mint tavasszal, még ki is merészkednék szebb napokon, de a pesti közlekedés amúgy is félelmetes nekem, hát még nyálkás úton :)

    Jövőre megpróbálom részletesebben állítgatni, hézagolókat kivenni - vagy lehet, hogy rögtön egy bike fittinggel kezdek :)

    Amin még elgondolkoztam, hogy a 25 mm-es Conti külsőt lecserélném egy Panaracer Gravelking 28-asra. Láttam hirdetve múlt héten egy ugyanilyen bringát (asszem az Tiagrás volt) ilyen gumikkal, és megtetszett az ötlet:
    Egyrészt baromi jól néz ki a tan oldalfalakkal, a 28 mm ad talán némi plusz komfortot (bár a 25 mm sem olyan veszélyes, mint amire korábban számítottam), valamint kicsit bátrabban mennék vele murvásabb utakra (komolyabb "terepre" meg trekkinggel sem merészkedtem...).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák