Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz sebgutkopf #175897 üzenetére

    Azért azt leírtam és ismét kiemelem, hogy csak 2x, akkor is meredek fel-le úton próbáltam ki a gépet, nem mentem vele egy túrát, ahol próbálgathattam volna. Nem csak Boost módban mentem, az eco mód talán tényleg egész puhán működött, ott nem harapott annyira de a trail, meg a boost az nagyon hamar kapcsolt rá, azt továbbra is rossznak tartom.

    Technikás részen nem mentem vele, tehát csak kíváncsiságból próbáltam mennyire játékos az enyémhez képest, és kb semennyire, de megint mondom, nagyon keveset mentem vele, összesen ültem rajta 5 percet.
    De arra mindenképpen elég volt, hogy olyan rettentően ne vágyjak most egy ilyenre. Persze mindenképp hagynék mellette egy játékos hardtailt, hogy ha mókázni kell akkor legyen mivel, viszont nagyokat menni, alig járható sziklás, stb utakon, ezzel a brutál nagy aksival, meg csendes motorral biztos jó érzés lehet. A lényeg hogy kell majd, de talán nem idén, és nem is jövőre ;)

    jjeahh (#175859)
    Én is úgy érzem, hogy te valamiért nagyon nem szereted a turistákat, vagy csak az zavar ha valaki nem saját erőből mássza a hegyet? Én őrülnék ha itt lennének rajtam kívül bringások, akik nem ugyan azon a 7-10 ismertebb ösvényen mennek. A tegnapi kör alkalmával több olyan szegmenst érintettem ahol ebben az évben alig 10 ember volt, és nem mentem messzire :Y ezek alapján itt kb halott a montizás, és nagyon szomorú hogy szinte sosem találkozol senkivel, míg aszfalton állandóan jönnek szembe, előznek, érsz utol másokat.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák