Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    Heyho!
    Szobabicaj/Spinningről érdeklődnék...
    SZabad itt olyat? Tudom hogy izz a friss levegő a menő, de lenne egy kérdésem!
    Kicsit több mint egy hónapja életmódváltás mellett döntöttem, és ezt az úgynevezett flexible dietinget nyomatom, de nem is ez a lényeg...

    A kérdésem szobakerékpárral kacsolatos lenne. Majd minden nap tekerek egy 30-40 percet (tudom, ez nem sok, de egyelőre a popsim ennyit bír...sajna, mert amúgy még bírnám, de már nem bírom ülni rajta [többek között ezért nem friss levegős verziót használok még]), amit eddig a kalóriabázis nevü appban vezettem. Ott 3 opció van...könnyed, mittomén mi, meg kemény...és csak az időt kell megadni.
    Nah már most elkezdtem használni a yazio nevü appot, amiben viszont nincs konkrét szobakerékpár, csak szobakrékpár/spinning, amivel önmagában nem lenne probléma, csak hogy ilyen olyan W értékek vannak, 50-200 között, és nem tudom hogy melyiket kellene választanom.

    Neten több kalkulátort is kerestem, de miután megadom az értékeimet (súly, kor, sebesség, etc) ilyen 800-1000 elégetett kalóriát hoz ki, ami olyan 150-200W-s(jelentsen ez bármit) felel meg, ami oké, de én iszonyat sokallom az 1000 elégetett kalóriát 40 perc alatt. Mármint fasza lenne, de erősen kétlem..
    Tudnátok segíteni hogy mégis melyik W-t kellene választanom? Melyik állhat a legközelebb a valósághoz. A szobakecón írt tempó egyébként 28-32KM/h...gondolom ez az érték mindenképp kell a számításhoz..

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák