Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Jorus #15321 üzenetére

    Sajnos ez a beidegződés, hogy 20-30é van brinyigli a madaras teszkóba, nem nagyon akar kikopni a köztudatból. Persze azért van fejlődés, mivel a kerékpározás egyre népszerűbb hazánkban is, ezért egyre több emberrel találkozom, akik amúgy nem igazán értenek a bringákhoz, de azt már megértették, hogy ha bringát vesznek és jót akarnak akkor az kb 100-tól indul. Sajnos a legtöbben abba a hibába esnek, hogy 2 végletet néznek, van a gagyi bike 20-30 é meg vannak a versenyzésre alkalmas, profi kerékpárok és azt hiszik, 100 ezertől már azok vannak. Ezeknek a legnehezebb megmagyarázni, hogy nem úgy van az, akár több száz ezres gép is lehet "csak" hobbikerékpár.
    Ami miatt sok esetben bosszantó ez a felfogás, hogy bizony ezek az emberek simán megveszik a 100 ezres telefont, meg 250-ért a tv-t, holott simán nézi az sd adást a full hd tévén. Tehát van amire nem sajnálja, de a kerékpárral meg úgy van, az csak egy bicigli, ami szinte ingyen van, tekerni köll azt jóvan.

    Akváriumokhoz én sem értek, de amúgy tetszenek nekem is. Mondjuk előbb fektetném be a bringába az árát, de majd talán egyszer. :)
    Egyébként meg azt az együgyűséget sem tudom megérteni, hogy nyilván mindenki találkozott már millió egy hobbival, termékkel, akár számítógép, akár modell autó, bármilyen sport, láthatta, hogy ha igényesebb darabot akar magának az nem olcsó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák