Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz SirKero #15300 üzenetére

    Te se haragudj meg, de nem gondolod, hogy talán azért nem kaptál választ mert ezeket már kismilliószor leírták itt a topikban? Nem ma kezdtél fórumozni, visszaolvasni ér! :)
    50-60 ezer az alja. Ez alatt nem létezik vállalható minőségű kerékpár, tetszik, nem tetszik ez van. A giro d' italia-n használt kerékpárok és a tescobike-ok között azért vannak ám még átmenetek. 50k-nál kevesebbért jobb minőségű sport cipőket szoktak árulni, mondjuk úgy 30 körül. Ahogy egy jó barátom mondani szokta, fingért nem adnak perecet. :)
    Ehhez nem kell szakértőnek lenni, gépészmérnök diploma sem kell hozzá.
    Egy kerékpáron egy csomó alkatrész van, ha olyan kerékpárt akarsz venni ami megbízhatóan kiszolgál, nem csak a nyűg van vele, akkor nem a legócskább, leghitványabb trágyát szokás megvenni valamelyik szupermarketbe, ennek pedig ára van, bármilyen furcsa is de nyilván több mint egy sportcipő!
    Érti mindenki, hogy te nem versenyezni akarsz, csak A-ból B-be. De ettől még nem árt ha megbízható és biztonságos nem? Régebben is egy átlag havi fizu volt egy jó bringa, csak amióta a tesco, auschan, obi meg hasonlók bejöttek, terjed el ez a tévhit, hogy van felnőtt kerékpár 19990-ért meg 29900-ért dánhill tesco bájk. Ezek nem bringák, hanem közveszélyes utánzatok, amik csak úgy kerülhettek be a piacra, hogy egyszerűen lefizették az illetékeseket, különben élből betiltották volna az összeset! Ezeket csak azért írtam le ilyen nyomatékosan, hogy megértsed, a szupermarketes "kerékpárokat" nem lehet alapul venni. Az mintha nem is létezne.
    Mint említettem, minimum az 50-60, ettől sem szabad csodát várni, ez még csak az aszfalton a-ból b-be kategória, rövidebb aszfaltos túrákra jó. meg, hogy lemenj a gyerekekkel pár körre. Ha nagyobb távokra használnád, rendszeresen (mert ugye az a-ból b-be igen tág fogalom) akkor 100-tól inkább. Akár hegyi gép, akár aszfalt. Használtat meg hozzáértés nélkül felejtsd el.
    Egyébként kérdésedre válaszolva hol érdemes venni. Kerékpárboltban. Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák