Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imyourfriend

    őstag

    Köszönöm az információkat, azért más érzés 70 kilóval mint 80 kilóval kerekezni, tegnap írtam hogy mentem a paripával cseppet, síkon észre sem vettem és nem 52-19el pörgettem hanem 52-16al nyomtam izomból és egész jól ment még ilyen súllyal is. Szeretek hegyre járni ezért gondoltam visszafogyni majd. Itt vas megyében elkél a könnyebb súly és a fürge lábak, bár a combjaim fogalmam sincs hogy lettek ekkorák, pedig 2 éve kerekezem, ég és föld ahhoz képest amilyen volt annó. :DD Bergamont amúgy milyen márka a KTM-hez képest? Egy 2013-as KTM modellt nézegetek, ismerősömnek is ilyen van. 450ért Tiagra picit drágábban 105-ös szettel árulják.

    (#14212) Joru: :Y Elég nézni a californiai körversenyt, az aztán az őrültek körversenye, meg amúgy se fájdítsd már a szívemet itt. :P :B

    szerk: Nekem a kedvenc helyem alföldön van. Izsák városából szoktam indulni és tekerek dél felé. Legutóbb Izsák-Szabadka-Szeged-Orgovány volt az útirány, 230km 29-es átlaggal és ledobott magáról a gép mert nem bírták a lábaim, ez volt tán eddig a legextrémebb próbatétel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák