Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    „Idegállapotba' vagyok, Móni!” Mondanám ha nem szüntették volna be azt a remek műsorot, de így a fiatalok már lehet nem is tudják ki az a Mauni..... wait for it .. ka :C

    Végre akadt 2 szabad órám, mikor az idő is szép volt, és legalább 24 órája nem esett, gondoltam zúzok egyet az erdőben, az utcámból nem értem ki, valami fröcsköl a lábamra, nézem nagy rózsaszín volt a gumin, először arra gondoltam átmentem egy fagyin, aztán hogy ez a remek slájm lesz, megállok nézem de nem bubizik, zöld a lámpa megyek tovább, még fröcsköl egy picit, gyorsabban tekerek, abbamarad, jön még 1 piros megállok megnyomogatni a külsőt hát ez puhább, letolom a bringát, valami sziszeg, keresem a lyukat egyre jobban süvít a levegő, látom hogy tiszta trutyi a vázam.
    Próbáltam forgatni a kereket hogy jusson trutyi a lyukra, de mindet kiköpte, nem volt tüske benne. Ha visszaültem volna talán haza tudok jönni, de bamba voltam és 1 perc alatt leeresztett amíg matattam, bicikliztem kemény másfél km-t, és toltam vagy 10 percig hazafelé, a mai sport program meg is volt :O .

    Aszfalton mentem, 3 napja állt a bringa a gumi tökéletesen tartotta a levegőt, fogalmam sincs mi a fenére mehettem rá, ami kiszúrta, Aztán kicseréltem a belsőt ami undormányosan néz ki, tele gumi trutyival, nem is tudom ez lemosható-e, egy javítottra, (2 napig teszteltem felfúja, nem eresztett levegőt) berakom, erre zubog ki a levegő hittem tökön szúrom magam, ez a belső is lyukas volt, viszont segített felfedezni ezt az oldalsó vágást is, így legalább nem lesz fájdalmas az óperenciás tengeren is túl elásni ezt a szutyok gumit.

    De értek én a szóból, ma nem volt megírva hogy bringázni menjek, csak azt sajnálom hogy múltkor sikerült lebeszéljenek a TL-ről, akkor lett volna időm foglalkozni ezzel.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák