Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Runner_fxr #137223 üzenetére

    Nem akarok vitát generálni, de mit jelent azt hogy finomabban indul meg, és miért kell az nekünk? Én 4 tokent raktam a Rebaba, és tényleg sokkal puhább lett az alja, viszont ez azt is jelenti hogy hintázik ha enyhe emelkedőn megyek felfele.

    Te eleve enduro gépen mész, 2.4+ os gumikkal, nem mindegy milyen puha az első 2 cm? a lényeg az hogy mikor már zúzol lefele szépen tartsa a tapadást.

    Az én környezetemben mindenki aki tehette lecserélte a foxokat, mert csak a baj van velük, alkatrészt is nehezebb szerezni, szerelni is drágább, és körülményesebb, és átlag rider nem is vesz észre különbséget köztük, az állításuk szerint, de én is így gondolom amúgy.

    --

    Ha már itt tartok van 1 fontosabb kérdésem. Én nem szeretem állandóan lockolni a villát, mert félek hogy elfelejtem lefelé kioldani és egy ugrásnál eltöröm. De a fent említett hintázás miatt a minap zártam, és mivel csak pici domb volt a tetején elfelejtettem kinyitni, lefele pedig nem ismertem az utat. A leejtő végén jött egy árok féleség, amit már olyan sebességgel értem el hogy muszáj volt megugrani, nehogy lerepüljek a bringáról, meg azért kívánta is :Ba helyzet . Nem reccsent semmi, földet érésnél, 5 perccel később láttam hogy zárva volt a teló.
    Minden működik rendesen, ez azt jelenti hogy az enyémben már van olyan rendszer ami nagy ütésnél kiold, és nem sérülhet a villa?... vagy csak kva nagy szerencsém volt, és legközelebb ne piszkáljam a lockot ha hülye vagyok és elfelejtem oldani?

    Pontos típust nem tudok: ROCKSHOX REBA RL 29", TAPERED, 100MM, AIR, REBOUND, REMOTE LOCKOUT, 15MM AXLE

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák