Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • X Factor

    addikt

    válasz nmate91 #134115 üzenetére

    Szeva, 1 hó alatt most meglett az első 500km itt budapesten belül. Nálam L-es példány van 184cm és 97 kilomhoz, atlepo magasságot mérek majd vmikor. Leirom a tapasztalatom, de vedd figyelembe h. ezelőtt csak szarokat tekertem.

    Amire én hasznalom városban ingazas, esetleg hetvegen turazgatas majd a kesobbiekben tökéletesnek tunik a geo, endurance jellegu, outis mércével nézve kifejezetten kényelmes, ugyanez elmondható az ülésről is, de vettem bringas parnazott nacit, az is sokat dob azért a mindennapokban.

    Áttételek picit furák nekem, de tudjuk be annyinak h. eleinte punci voltam. 50-38 11-32. Elől ha kicsin hagyom, akkor ha nem váltok keresztbe, akkor már a 25-ös tempóhoz is irreálisan pörgetni kellett, kellett 1 hét, mire megszoktam, h. elől nagytárcsa és hátul pont akkora fogaskereken lenni, h. ne legyen keresztben futás és akkor körülményeknek megfelelően váltogatni.

    A hibrid fékrendszerrel volt par kor. Én szeretem ha keveset kell huzni a fekkart és egybol mukodik és ugy adagolhatom, ezt nem annyira egyszeru osszehozni. Mostanra viszont teszi szépen a dolgát, külön tetszik h. benylatam pár esőt akkor se kellett lemondanom bárminemű fékerőről.

    Régen rengeteget szivtam defektekkel, volt h. 1 nap alatt sikerült be és kifele is a városba összehozni, jelentem itt végre megszűnt ez a probléma.

    shimano spd sl pedálokat raktam fel, mostanra tökéletesen megszoktam. Sima spd esetén cipőkkel még jobban is járhatsz. Szerintem ezen ne izgulj, városban tekerve a legtöbb outi-n inkább spd-t látok mint sl-t vagy look-t.

    Ennyi pénzért egyszerűen best buy, nézegettem én Speciket, ott is van ami tetszik csak az 550k, merida, cube, trek stb. ugyanez. Egyszerűen 300k körül a nagy gyártók deore meg tiagra groupseteket adnak. Vázban talán jobbak, de a nemzetközi review-k is azt irjak h. teljesen rendben van. 105 szett-et és a trp hibrid fékrendszerét egyszerűen ennyiért nem kapni egybe setben.

    Oh és a carbon villa, én 8 barral járok, és a régi 6-7 barokhoz képest ég és föld kényelemben, ez nem tudom mitől van ennyire nem értek hozzá, de az ami régen esetleg felutott, vagy kegyetlenul razott, az sokkal élhetobb.

    Összeségében nagyon megvagyok elégedve a géppel, hozza amit vártam, és megkimelt meg par 100k elköltésétől.

    [ Szerkesztve ]

    Make things work

Új hozzászólás Aktív témák