Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Nem hiszek a magasabb erőben, mag karmában, és hasonló dolgokban.

    Akartam tekerni egy olyan kört ahol végig ha nem is nyélen, de haladok, már rég mentem ilyet. Azért 1 rövidke szinte egyenes szakaszt beiktattam amit nem ismerek egyáltalán, ennek az eleje össze volt "traktorozva" ami lezúzta az addig remek átlagom, és főleg lendületem, majd következett egy szakasz ahol a rossz úthoz társult még 1 millió szederinda letaposva az úttestre.
    Mikor már ötödjére szállok, le és emelem fel a bringát hogy egyáltalán át tudjak vergődni, nagyon ideges lettem, és ki ordítottam a stresszt a semmi közepén, megemlítve a jómunkásember családját aki szétbarmolta az utat, és rátapost a tüskés csapdákat.
    Ez olyan hatásos volt a kirohanásom, hogy köv bringa emelésnél, sikerült 1-1ben a térdhajlatomba rántani a jóféle HT tüskéket.

    Meglehet hogy az idegeskedés miatt már nem voltam figyelmes, de az is lehet hogy valami így akarta jelezni, hogy lazuljak le kicsit, és örüljek hogy péntek délben módomban áll bringázni a szabadban, semmi értelme egy pár 100 méteres szakasz miatt kivetkőzni önmagamból.
    A lecke amúgy elég hatásos volt, mert itt a bőr állandóan mozgásban van, tehát nagyon nehezen alvadt meg, amíg a por nem lepte be az izzadság miatt csípett, és mikor néha kiálltam újra felszakadt, és megint kezdődött elölről.

    Mellesleg azután 2x eltévedtem, és 1x megálltam fotózni, szóval teljesen értelmetlen volt az egész :W

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák