Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz ZolkoW #132113 üzenetére

    Nyugat-Európában ez már egy eldöntött kérdés, a piac megválaszolta. Gyakorlatilag több fogy ezekből mint az analógból. Akik lázadoznak ellene az csak a hangos kisebbség. :) Az én működésem itt teljesen mellékes, a termék eladja magát, legalább is miután a nagy átlag kipróbálja, utána biztosan. Már Magyarországon is elég durva mennyiségeket elad az ebikeshop és a többi bolt is egyre jobban kezdni belátni, hogy megkerülhetetlen a kategória. Nyilván minél több e-felhasználó lesz itthon, annál elfogadottabb lesz ez az egész.

    Én abszolút megértem a te álláspontodat is.

    trialboj: Egy bringán annyi minden recseghet, hogy az hihetetlen, még új bringákon is. Pressfit is tud recsegni, persze, ha maradt egy kis szennyeződés a csapágyházban mielőtt belenyomták a csapágyat, vagy magába a csapágya recseg a kosz. De még ezer más dolog is recseghet.

    Én nem szoktam az olajat visszaönteni, akkor se ha tiszta, jöhet ki a fékrendszerből apró szennyeződés, ne keveredjen az a tiszta olajjal, csak azt nyomom vissza a flakonba, amit pl felszívok fecskendőbe, de nem nyomtam ki teljesen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák